Στρόβολος: Απέσπασαν μ' απάτη εκατοντάδες ευρώ από ηλικιωμένη - Πώς έδρασαν

Εκατοντάδες ευρώ έκαναν φτερά από ηλικιωμένη στον Στρόβολο, μετά από καλοστημένη απάτη που φαίνεται να λαμβάνει χώρα στη γύρω περιοχή. Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες βράδυ σε αστυνομικό σταθμό καθώς και στον αστυνομικό της γειτονιάς. 

Άλλη μία καλοστημένη παγίδα για ανυποψίαστα θύματα, κυρίως ηλικιωμένα πρόσωπα, διερευνά η Αστυνομία. 

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε χθες βράδυ στον αστυνομικό σταθμό Λυκαβητού, χθες το πρωί σε σπίτι στον Στρόβολο παρουσιάστηκε πλανόδια γυναίκα, η οποία αφού κτύπησε την πόρτα της οικίας που διαμένει η ηλικιωμένη - θύμα της απάτης, είπε ότι «είναι εκεί

για να παραδώσει στην ηλικιωμένη εικόνες και σταυρό που υποτίθεται είχε κερδίσει σε λοταρία των κοινωνικών ασφαλίσεων». 

Με αυτό τον τρόπο κέρδισε την εμπιστοσύνη της γυναίκας - θύματος της απάτης, η οποία άνοιξε την πόρτα στην πλανόδια. 

Εκεί η επιτήδεια με έντεχνες πρακτικές κέρδισε περισσότερο την εμπιστοσύνη του θύματος και σε ανύποπτη στιγμή της είπε ότι, εκτός από αυτά που κέρδισε υποτίθεται από τη λοταρία, έχει και άλλες εικόνες με μεγάλη χρηματική αξία. Τα έσοδα από αυτές τις ακριβές εικόνες, όπως είπε η απατεώνισσα για να ξεγελάσει το θύμα, συλλέγονται για βοήθεια σε μικρά άπορα παιδιά. 

Σε αυτό το σημείο η ηλικιωμένη πείσθηκε ότι πρέπει να βοηθήσει, με αποτέλεσμα να προσφέρει συνολικά 450 ευρώ στην απατεώνισσα, η οποία στη συνέχεια έγινε «καπνός». 

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία καθώς και στον αστυνομικό της γειτονιάς. Η ηλικιωμένη έδωσε περιγραφή της απατεώνισσας στην Αστυνομία. Όπως πληροφορείται το Sigmalive, πρόκειται για μελαχρινή γυναίκα μελαμψού χρώματος, η οποία ήταν άριστη χειρίστρια της ελληνικής γλώσσας. 

Keywords
Τυχαία Θέματα