Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Έρχεται νέα άνοδος
Στους 37 βαθμούς αναμένεται σήμερα η θερμοκρασία, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Η θερμοκρασία το Σάββατο θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Η πρόγνωση του καιρού:
Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, ενώ αργότερα, παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις θα εμφανίζονται στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Το απόγευμα ωστόσο, τοπικά στα προσήνεμα παράλια, οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα στα νότια, στα δυτικά και στα βόρεια, παροδικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα βόρεια, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα νοτιοδυτικά και στα δυτικά παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και προοδευτικά ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ αργότερα στα ανατολικά θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο, την Κυριακή αλλά και τη Δευτέρα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού.
Η θερμοκρασία το Σάββατο θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Μέχρι τη Δευτέρα ωστόσο, αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό, για να κυμανθεί έτσι, κοντά στις κλιματολογικές μέσες τιμές για την εποχή.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Πεθαίνει ο ποδοσφαιριστής που λίγοι θυμούνται, αλλά θεωρείται καλύτερος κι από τον Πελέ κι από τον Μαραντόνα
- Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε για τον Πάνο Μιχαλόπουλο και όσα είπε θα συζητηθούν!
- Κρήτη: «Το μωρό έχει ένα τρέμουλο», λέει ο σύζυγος της 36χρονος που πέθανε στη γέννα
- Βίντεο ντοκουμέντο ΕΡΤ: Η στιγμή που νεαρός παρασύρεται από ΙΧ στη Βουλιαγμένη
- Γιώργος Κύρτσος: Αίρεται η ασυλία του για τα απλήρωτα χρέη τους προς το ελληνικό δημόσιο
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες για τη φωτιά στην Εύβοια: Βίντεο και εικόνες από το μέτωπο - Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις
- Πήρε Μόρισον ο Ολυμπιακός
- Η ΕΑΒ εξέλεξε βουλευτή και το έχει ρίξει στην …οικοδομή
- To Τwitter απειλεί να μηνύσει τη Meta για το Threads
- Χανιά: «Λύγισε» ο σύζυγος της 35χρονης που πέθανε μετά τη γέννα - «Ήταν ένας άγγελος, δεν ξέρουμε τι έγινε»
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sigma Live
- Τελευταία Νέα Sigma Live
- Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Έρχεται νέα άνοδος
- Η επανένωση της Κύπρου δεν πρέπει να αναβληθεί άλλο, είπε η Πρέσβειρα των ΗΠΑ
- Γκουτέρες: Η κλιμάκωση δεν είναι η απάντηση στις ανησυχίες του Ισραήλ
- ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε η Πόπη Τσαπανίδου
- ΤΖΟΚΕΡ: Δείτε τους μαγικούς αριθμούς της κλήρωσης
- ΕΡΣΕΚ και Υφυπουργός Ναυτιλίας επιβεβαίωσαν συνεργασία σε εργασιακά θέματα
- Ο Ζελένσκι έφθασε για επίσκεψη στην Πράγα
- ΠτΔ: Ζητούμε από τους εταίρους μας σε όλο τον κόσμο να μας βοηθήσουν
- OceanGate: Αναστέλλει τις δραστηριότητές της μετά την διάλυση του Titan
- Απόλλων: Πρώτη προπόνηση στις Πλάτρες
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Λουκασένκο: Δεν είμαι ο τελευταίος δικτάτορας στην Ευρώπη
- Νέα ιστοσελίδα για την Τειρεσίας
- Ομοσπονδία Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας: "Να ανακληθεί εδώ και τώρα η εκδικητική απόλυση"
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Εύβοια
- Η αμφισβήτηση της γαλάζιας ηγεμονίας
- Μαίνεται η φωτιά στο Αλιβέρι
- Νύχτα μάχης με τις φλόγες στο Αλιβέρι, συνελήφθη 75χρονος - Επιχειρούν ξανά εναέρια μέσα
- Λόης Λαμπριανίδης - Ανδρέας Νοταράς: Η Διακομματική Επιτροπή και μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για τη Θράκη
- Γιώργος Σαμαράς: Η άκρα Δεξιά στην Ελλάδα και τη Βουλή
- Δημήτρης Καλτσώνης: Διασχίζουμε το ποτάμι