Στον απόηχο των πανηγυρισμών της πρόκρισης, η παραβίαση των διαταγμάτων

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι οπαδοί της Ομόνοιας με αφορμή την πρόκριση της ομάδας τους που τους έδωσε για πρώτη φορά το εισιτήριο για τους ομίλους.

Στο ΓΣΠ μπορεί να μην υπήρχαν οπαδοί την ώρα διεξαγωγής του αγώνα, με το που σφύριξε όμως για τελευταία φορά ο διαιτητής αρκετοί οπαδοί της ομάδας έσπευσαν για πανηγυρισμούς σε συνδέσμους φιλάθλων αλλά και έξω από το γήπεδο.

Από τους πανηγυρισμούς δεν έλειψαν τα έκτροπα και τα παρατράγουδα. Πετροβολισμοί έξω από το Σωματείο του ΑΠΟΕΛ

είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ατόμων ενώ παρμπρίζ αυτοκινήτων καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Δείτε εδώ: Επεισόδια στο κέντρο της Λευκωσίας – Τραυματισμός γυναίκας από πέτρα

Η Αστυνομία έτρεχε από την μια άκρη της Λευκωσίας στην άλλη, την ώρα που το λεωφορείο της ομάδας λίγο πριν τις 23.00 κατέληξε στη Λακατάμεια όπου είναι ο σύνδεσμος φιλάθλων της Ομόνοιας. Εκεί ανέμεναν αρκετά άτομα ενώ η Αστυνομία συνόδευε την πορεία του λεωφορείου. Δρόμοι έκλεισαν ενώ εικόνες που θύμιζαν την προ πανδημίας εποχή, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Συνωστισμός και αγκαλιές σε πανηγυρικό κλίμα την ώρα που η Αστυνομία έθεσε στο μικροσκόπιό της την παραβίαση των σχετικών διαταγμάτων που βρίσκονται σε ισχύ.

Σχόλιο για τα χθεσινοβραδινά έκαναν στο SigmaLive οι Λεόντιος Κωστρίκης και Πέτρος Καραγιάννης οι οποίοι ανέφεραν ότι τα Διατάγματα είναι εκεί για να τηρούνται απ’ όλους. Και οι δυο συμφώνησαν ότι η επιδημιολογική εικόνα της χώρας είναι μεν καλή τον τελευταίο καιρό αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αφού μπορεί να ανατραπεί απ’ την μια στιγμή στην άλλη.

Ο δρ. Καραγιάννης τόνισε ότι «χρειάζεται να υπενθυμίσουμε τα πρωτόκολλα τα οποία ισχύουν γι’ όλους», ενώ απ’ την πλευρά του ο δρ. Κωστρίκης υπογράμμισε ότι τα διατάγματα είναι εκεί για όλους και «δεν μπορεί να συνωστίζονται έτσι. Καταδικαστέες εικόνες», είπε χαρακτηριστικά. «Αν συνεχίσουμε έτσι θα καταλήξουμε σαν την Ελλάδα και το Ισραήλ», ανέφερε ο δρ.Κωστρίκης.

Τέλος, εντός της μέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το πώς θα κινηθεί η Αστυνομία, για το ζήτημα της παραβίασης των διαταγμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα