«Στόχος της European Super League είναι ο εκσυγχρονισμός του ποδοσφαίρου»

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα της European Super League και την Κυριακή παρουσίασε τους στόχους της ESL!

«Στόχος της European Super League είναι ο εκσυγχρονισμός του ποδοσφαίρου. Η UEFA, με το νέο μοντέλο του Champions League, κάνει το αντίθετο», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Ρεάλ στην ετήσια γενική συνέλευση του ισπανικού συλλόγου.

Ο Πέρεθ, μάλιστα, προχώρησε σε μία

σύγκριση του ποδοσφαίρου με το τένις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί να θέλεις να στερήσεις από τους φιλάθλους τις μεγάλες αναμετρήσεις;

Ο Ναδάλ και ο Φέντερερ αναμετρήθηκαν περισσότερες από 40 φορές, ο Ναδάλ και ο Τζόκοβιτς έχουν βρεθεί αντιμέτωποι 59 φορές. Είναι αυτό βαρετό; Η Ρεάλ και η Λίβερπουλ έχουν αναμετρηθεί μόλις εννέα φορές σε 67 χρόνια».

Από την ομιλία του Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έλειψε και η αιχμή προς τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ευρωπαϊκής Ενωσης Συλλόγων, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, που αποτελεί τον πλέον φανατικό πολέμιο της ESL: «Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης Συλλόγων είπε ότι η Ρεάλ θέλει να ιδρύσει τη Super League επειδή φοβάται τον ανταγωνισμό. Ισως θα έπρεπε να του υπενθυμίσουμε ότι η Ρεάλ είναι ο σύλλογος με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία!».

Keywords
Τυχαία Θέματα