Στο Ριζοκάρπασο ο Πρόεδρος ΔΗΣΥ και αντιπροσωπεία του κόμματος

Αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, θα μεταβεί σήμερα στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο, όπου και θα επισκεφθεί τους εγκλωβισμένους μας συμπολίτες, καθώς και τα παιδιά που φοιτούν στα σχολεία του Ριζοκαρπάσου.

Σε λιτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 16.00 στον χώρο του μικρού καφενείου στο Ριζοκάρπασο, θα τιμηθούν οι πολύτεκνες εγκλωβισμένες μάνες και θα δοθούν δώρα στους μαθητές των σχολείων.

"Θέλουμε

να εκφράσουμε την αμέριστη μας ευγνωμοσύνη προς τους εγκλωβισμένους μας. Αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους εμάς, που με την καρτερικότητα και την υπομονή τους διατηρούν ζωντανό το ελληνικό στοιχείο μέχρι την ευλογημένη ημέρα της επιστροφής.

Η υπόσχεσή μας είναι μια. Με σύνεση και υπευθυνότητα θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την επανένωση της πατρίδα μας. Μιας πατρίδας, την οποία θα απολαμβάνουν ισότιμα όλοι οι πολίτες της. Ελληνοκύπριοι, Τουρκοκύπριοι, Αρμένιοι, Μαρωνίτες και Λατίνοι", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ριζοκάρπασο, Πρόεδρος ΔΗΣΥ,rizokarpaso, proedros disy