Στο Ομόνοια Wallet εντάσσεται Jango Fashions

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την πρώτη μεγάλη επιχείρηση που εντάσσεται στο Ομόνοια Wallet, το  Jango Fashions, γνωστή αλυσίδα ένδυσης και υπόδησης με επτά καταστήματα Παγκύπρια! 

Η ανακοίνωση 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρώτη μεγάλη επιχείρηση που εντάσσεται στο OMONOIA Wallet, το JANGO FASHIONS, γνωστή αλυσίδα ένδυσης και υπόδησης με επτά καταστήματα Παγκύπρια!

Οι χρήστες του OMONOIA

Wallet με κάθε αγορά από το JANGO FASHIONS θα λαμβάνουν 2% επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό τους, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε μελλοντικές αγορές τους από το JANGO FASHIONS ή από άλλα καταστήματα που έχουν ενταχθεί στο OMONOIA Wallet, από την Green Boutique και για αγορές εισιτηρίων αγώνων! Επιπλέον, οι χρήστες του OMONOIA Wallet μπορούν να χρησιμοποιούν και τα OMONOIA Discount στα καταστήματα του JANGO FASHIONS! 

JANGO FASHIONS
Το JANGO FASHIONS ακολουθεί επιτυχημένη πορεία από το 1992 που ξεκίνησε τη λειτουργία του και σήμερα αποτελεί από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα ένδυσης και υπόδησης και διαθέτει αρκετά από τα καλύτερα brands παγκοσμίως.

Περισσότερα:  Ιστοσελίδα:www.jangofashion.com | Facebook Page: @Jangofashions

Το OMONOIA Wallet είναι κινητό πορτοφόλι το οποίο «κατεβάζεις» στο κινητό σου με τη μορφή mobile application. Χρησιμοποίησέ το σαν τραπεζικό λογαριασμό, εργαλείο πληρωμών, για να στέλνεις και να λαμβάνεις χρήματα, για αναλήψεις από ATM, κέρδισε βαθμούς ανταμοιβής και εξαργύρωσέ τους! 

Περισσότερα: www.omonoiawallet.com

Keywords
Τυχαία Θέματα