Στο κελί 31χρονη για υπόθεση πορνείας στη Λάρνακα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον γυναίκας ηλικίας 31 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και αποζείν από κέρδη πορνείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στα πλαίσια της πρόληψης και πάταξης αδικημάτων που αφορούν την πορνεία, εξασφαλίστηκαν διατάγματα σύλληψης εναντίον δύο αλλοδαπών γυναικών ηλικίας 39 και 31 ετών.

Γύρω στις 20.30 χθες μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε διαμέρισμα στη Λάρνακα όπου εντοπίστηκε και συνελήφθηκε η 31χρονη, αφού εναντίον της προέκυψε μαρτυρία που αφορά υπόθεση πορνείας.

Η δεύτερη γυναίκα δεν εντοπίστηκε στο διαμέρισμα και καταζητείται από την Αστυνομία για αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων μαστροπεία και κέρδη από παροχή συνδρομής σε πορνεία.

Τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα στο διαμέρισμα, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Η 31χρονη οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα