Στην πρώτη θέση η Σεβίλη, δεύτερη ισοπαλία για Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε ούτε στη 2η αγωνιστική να πάρει την πρώτη της νίκη στον όμιλο καθώς έμεινε στο 1-1 με την Σπαρτάκ στην Μόσχα. Νο1 η Σεβίλλη μετά το 3-0 επί της Μάριμπορ.

Ο Γίργκεν Κλοπ είχε για πρώτη φορά μαζί Κουτίνιο, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο, η ομάδα του έφτιαξε ευκαιρίες στην Ρωσία, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Οι Reds βρέθηκαν πίσω στο σκορ και τελικά πήραν μόλις έναν βαθμό, που τους φέρνει νωρίς πίσω από την Σεβίλλη στο group. Μαζί με την

Λίβερπουλ στους δύο βαθμούς είναι η Σπαρτάκ, που έπαιξε με μισή ομάδα αλλά πήρε αποτέλεσμα. Με χατ-τρικ του Μπεν Γεντέρ έκαναν τη δουλειά οι Ανδαλουσιάνοι στο άλλο ματς (3-0).

Καλύτερα μπήκε η Λίβερπουλ, ήταν πιο επιθετική και κρατούσε την μπάλα αρκετή ώρα στο αντίπαλο μισό προσπαθώντας να φτιάξει κάτι καλό. Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε με το διαγώνιο σουτ του Αρνολντ άουτ και στη συνέχεια ο Ρεμπρόβ σταμάτησε τον Σαλάχ. Η Σπαρτάκ πήρε προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα στο 23'. Ο Σαλάχ έκανε φάουλ στον Μάριο Πάσαλιτς και Φερνάντο με ωραία απευθείας εκτέλεση νίκησε τον Κάριους που ίσως μπορούσε να κάνει περισσότερα (0-1). Οι Reds απάντησαν γρήγορα, καθώς μόλις 8 λεπτά αργότερα ο Κουτίνιο έπαιξε καταπληκτικό '1-2' με τον Μανέ και τελείωσε εξαιρετικά μέσα από την περιοχή για το 1-1 το οποίο έμεινε για το πρώτο μέρος αφού στο 39' ο Φιρμίνο αιφνιδιάστηκε και δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κουπέτοβ.

Και στην επανάληψη οι Αγγλοι έψαχναν σταθερά το γκολ και πίεζαν γι' αυτό, όμως δεν έμελλε να γίνει. Η Σπαρτάκ έχασε στο 67' τον τερματοφύλακά της με τραυματισμό και ο Κλοπ έπαιξε στο 70' το χαρτί Στάριτζ και οι μεγάλες φάσεις ήρθαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Στο 81' ο Φιρμίνο έστειλε την μπάλα ψηλά και ο Στάριτζ τράβηκε τα βλέμματα αλλά για τους λάθους λόγους. Πρώτα στο 87' δεν κατάφερε ύστερα από προσπάθεια του Μορένο και στο 89' έχασε τεράστια ευκαιρία αλλά ολομόναχος έστειλε το βολέ πάνω από τα δοκάρια για να παραμείνει το 1-1.

Σπαρτάκ Μόσχας (Μάσιμο Καρέρα): Ρεμπρόβ (68' Σελίνκοβ), Τάσι, Μποκέτι, Ετσένκο, Κουτέποβ, Τζικίγια, Σαμέντοβ (93' Πέδρο Ρότσα), Ποπόβ (85' Μελγαρέχο), Φερνάντο, Πάσαλιτς, Λουίζ Αντριάνο.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Κάριους, Λόβρεν, Μάτιπ, Μορένο, Αρνολντ, Χέντερσον, Τσαν (73' Βαϊνάλντουμ), Κουτίνιο, Σαλάχ, Μανέ (70' Στάριτζ), Φιρμίνο.

Καθάρισε με Μπεν Γεντέρ

Μετά τη σημαντική ισοπαλία που πήρε την πρώτη αγωνιστική του ομίλου κόντρα στην Λίβερπουλ στο Anfiel (2-2) η Σεβίλλη επιβεβαίωσε ότι θα παίξει για την πρωτιά καθαρίζοντας εύκολα την αδύναμη, Μάριμπορ. Πρωταγωνιστής του αγώνα στην Ανδαλουσία ήταν ο Γάλλος επιθετικός, Βισάμ Μπεν Γεντέρ που πέτυχε και τα τρία γκολ, σκοράροντας στο 27', το 38' και το 83' με πέναλτι.

Σεβίλλη (Εντουάρδο Μπερίσο): Ρίκο, Κορτσία, Λενγκλέ, Παρέχα, Εσκουδέρο, Βάσκες (79' Σαράμπια) , Ν' Ζονζί, Μπανέγα (86' Πιζάρο), Νολίτο (67' Νάβας), Μπεν Γεντέρ, Κορέα.

Μάριμπορ (Ντάρκο Μίλανιτς): Χαντάνοβιτς, Ράιτσεβιτς, Βίλερ, Μίλετς, Μπιλόνγκ, Κάμπχα (74' Χότιτς), Βρχόβετς, Αχμέντι, Ταβάρες (88' Μεσάνοβιτς), Μποχάρ (71' Κράμαριτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα