Στην Κύπρο ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ακαδημία Ευθυμιάδη και η SPCN Consultics LTD ανακοινώνουν την έναρξη των εκδηλώσεων, στα πλαίσια του Nicosia International Youth Football Cup.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε γήπεδα της Λευκωσίας μεταξύ 27-31 Δεκεμβρίου 2015, με συμμετοχή κυπριακών και ξένων Ακαδημιών ηλικιών 10-12 ετών. Οι τελικοί των τριών κατηγοριών (2003, 2004, 2005) θα διεξαχθούν στο στάδιο ΓΣΠ

στις 30 Δεκεμβρίου (13:15, 14:15, 15:30) και οι δύο τελευταίοι αγώνες θα μεταδοθούν από την πλατφόρμα της Cytavision σε ζωντανή μετάδοση. Η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και υπόσχεται πολλή διασκέδαση, χορό, διαγωνισμούς, μεγάλα δώρα, πλούσιο θέαμα και αμέτρητες εκπλήξεις.

Ο θρύλος Michel Salgado!
Ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν ποτέ στη χώρα μας, ο Michel Salgado, πρώην αρχηγός και πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έρχεται με τις δικές του Ακαδημίες για να αγωνιστούν στο Nicosia International Youth Football Cup και ανεβάζει και άλλο το επίπεδο, εντός και εκτός των γραμμών. Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, ο θρύλος της «βασίλισσας» θα πιει το καφεδάκι του στο Starbucks (17:00, Λεωφόρος Γρίβα Διγενή) με τον CEO της Consultics κ. Στέφανο Νικολάου και θα μιλήσει για ωραία χρόνια του ποδοσφαίρου, που κάποτε τελειώνουν... Μια συνομιλία που πρέπει να ακούσει κάθε ποδοσφαιρόφιλος και όχι μόνο. Πώς συμβαίνει μια τεράστια προσωπικότητα εντός των τεσσάρων γραμμών να μετατραπεί σε έναν επιτυχημένο επιχειρηματία; Τι είναι για τους πλείστους αστέρες η ζωή μετά το ποδόσφαιρο; Πώς χρεοκόπησαν τόσοι κορυφαίοι αθλητές; Πώς είναι η μετάβαση από τον γαλαξία των αστέρων σε αυτόν των... κοινών θνητών;

Τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, σε άλλη μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (17:30) ο Salgado δίνει συνέντευξη στον κόουτς Περικλή Αντωνίου για το ένδοξο παρελθόν του στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Εθνική Ισπανίας. Μιλάει επίσης για το σήμερα και την ενασχόληση του με τις Ακαδημίες. Το ποδόσφαιρο από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά...

Κορύφωση Football Village
Όπως είναι γνωστό, από τις αρχές Δεκεμβρίου και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου ο κόσμος ζει για πρώτη φορά στη χώρα μας την εμπειρία του Football Village, στο εμπορικό κέντρο City Plaza στη Λευκωσία. Στο γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων, μικροί και μεγάλοι μπορούν να διασκεδάσουν για ώρες παίζοντας πρωτοποριακά παιχνίδια και δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους στο ποδόσφαιρο. Ανοιχτό καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Τις μέρες αυτές κορυφώνονται και οι διαγωνισμοί, όπου οι κορυφαίοι μπορούν να κερδίσουν πλούσια δώρα και μαζί τη δόξα και τα ρεκόρ!

Sean Garnier, Lisa Zimouche
Στο Nicosia International Youth Football Cup έρχονται για να μας μαγέψουν με τα εντυπωσιακά τους κόλπα οι κορυφαίοι freestyle ποδοσφαιριστές στον πλανήτη, ο παγκοσμίου φήμης Γάλλος Sean Garnier και η 16χρονη συμπατριώτισσά του, Lisa Zimouche! Δείτε τους τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στο Starbucks (18:00, Λεωφόρος Γρίβα Διγενή) και στην τελετή έναρξης (19:00) στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Στις 29 Δεκεμβρίου θα βρίσκονται στο Mall of Cyprus στα Λατσιά (12:00) και στο Football Village (17:00) και στις 30 Δεκεμβρίου στο Starbucks (11:30, Λήδρας).

«Stop Child Bullying»
Το Nicosia International Youth Football Cup έχει και κοινωνικό χαρακτήρα. Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (19:00) σεμινάριο με τίτλο «Stop Child Bullying», στην παρουσία και του Michel Salgado. Ομιλητής ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Δρ. Αντώνης Στυλιανού, μέλος του Ανωτάτου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Οργανισμού «Hope for Children» και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Εκστρατεία «Ένα στα Πέντε» κατά της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών.

Χορηγοί και συνεργάτες
Το Nicosia International Youth Football Cup χορηγούν οι εξής εταιρείες: Ζορπάς, Επίπεδο, Starbucks, Bionic και SeeYou Travel. Συνεργάτες: Δήμος Λευκωσίας, ΚΟΑ, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ΠΟΑΠ και ΚΟΤ. Χορηγοί επικοινωνίας: Cytavision, Πολίτης, Qobo, onlycy.com, kerkida.net και Sports People.

Keywords
Τυχαία Θέματα