Στην ΑΕΚ έχουν απαιτήσεις για την παρουσία του κόσμου ενόψει Ομόνοιας

Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΚ Κυριάκο Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με αντίπαλο την Ομόνοια αλλά και τη δίψα που υπάρχει στις τάξεις τους κόσμου για το παιχνίδι της Κυριακής.

"Πήραμε μία μικρή γεύση από τις εγχώριες διοργανώσεις. Μετά τον αποκλεισμό παίξαμε ένα παιχνίδι και μετά η διακοπή. Η δίψα είναι μεγάλη και στις τάξεις του κόσμου. Μπήκαμε σήμερα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας και δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Περιμένουμε να ανεβάσουν ρυθμούς οι τραυματίες

και να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Από αύριο και Πέμπτη περιμένουν τους διεθνείς μας. Έχουμε απαιτήσεις για την παρουσία του κόσμου. Ειδικά σε ένα ντέρμπι στο γήπεδο μας. Δεν χωράνε δικαιολογίες για να μην έρθει ο κόσμος.

Είμαστε ικανοποιημένοι που δεν επηρέασε το μέτρο της κάρτας φιλάθλου. Η πορεία δημιουργεί προσδοκίες και είμαστε αποφασισμένοι να τις επιβεβαιώσουμε. Όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς θα κριθούμε. Συνεχίζει η διάθεση του εισιτηρίου διαρκείας. Κάτι λιγότερο από 2500.

Κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Διατηρήσαμε τον βασικό κορμό και μειώθηκε ο μέσος όρος ηλικίας. Είμαστε εδώ για να ενσωματωθούν οι νέοι και θα κριθούμε στο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα