Σταρ της Γιουνάιτεντ έκανε σεξ και "πλήρωσε" με παπούτσια

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ, όχι απλά απάτησε την σύντροφό του, αλλά... κέρασε την ερωμένη του ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια με το αυτόγραφο του μετά την σεξουαλική πράξη. Παντρεμένη με παιδί η γυναίκα που αποκάλυψε στα βρετανικά μέσα ότι πέρασε μία ημέρα πάθους με τον 25χρονο.

Νέο σκάνδαλο με ποδοσφαιριστή να απατάει τη σύντροφό του στην Αγγλία. "Κατηγορούμενος" στην υπόθεση ο 25χρονος άσος της Γιουνάιτεντ, Τζέσι Λίνγκαρντ.

Η "Sun" γράφει πως η χυμώδης Λεόνι Μπόρεκ, μητέρα ενός παιδιού, είναι η γυναίκα με την οποία ο Λίνγκαρντ απάτησε την πανέμορφη σύντροφό του, Τζένα Φρουμς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σκανδαλοθηρικού μέσου, ο Λίνγκαρντ συνευρεθεί ερωτικά με την Μπόρεκ μερικές ώρες μετά την ήττα των "Κόκκινων Διαβόλων" από τη Σίτι! Ο Λίνγκαρντ κανόνισε σεξ με την Μπόρεκ που είναι και οπαδός της ομάδας του μέσω των social media και για να την ευχαριστήσει της άφησε ένα ζευγάρι παπούτσια του με υπογραφή.

Η Μπόρεκ αποκάλυψε επίσης ότι μαζί με τον Λίνγκαρντ ήταν και ο Ράσφορντ. Αμφότεροι έτρωγαν πίτσα και έβλεπαν ποδόσφαιρο, πίνοντας λικέρ. Στη συνέχεια ο στράικερ της Μάντσεστερ έφυγε και η όμορφη γυναίκα ήρθε σε επαφή με τον Λίνγκαρντ τρεις φορές εκείνη την ημέρα!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα η αντίδραση της Φρουμς. Ο λόγος; Διότι το μοντέλο κάθε τρεις και λίγο "ανεβάσει" στο instagram φωτογραφίες του 25χρονου, γράφοντας πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα