Στα δικαστήρια Mercedes και McLaren

Οι δύο ομάδες «φαγώνονται» για τα μάτια ενός μηχανολόγου.

Αν νομίζατε πως η ολοκλήρωση του Grand Prix Γερμανίας θα σηματοδοτούσε την έναρξης μίας χαλαρής περιόδου διακοπών για τον μαγικό κόσμο της Formula 1, μάλλον είστε γελασμένοι. Ο Αύγουστος για την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ξεκινά με μία δικαστική διαμάχη!

Η McLaren συμφώνησε πρόσφατα με τον επικεφαλής απόδοσης μονοθεσίου της Mercedes,

Loic Serra. Όμως παρότι σύμφωνα με τη βρετανική ομάδα υπάρχει δεσμευτικό συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Serra τελικά θα παραμείνει στο Μπράκλεϊ και τους πρωταθλητές.

Αυτό έχει φέρει τις δύο ομάδες σε πόλεμο και όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της McLaren στο motorsport.com, θα ακολουθήσουν τη νομική οδό. Βλέπετε είναι μία περίπτωση déjà vu για την ιστορική ομάδα αφού το 2014 είχε κάνει ανάλογη συμφωνία με τον αεροδυναμιστή Dan Fallows, που τελικά παρέμεινε στη Red Bull Racing.

Τότε το θέμα λύθηκε μέσω συζητήσεων ανάμεσα στους ισχυρούς άνδρες των δύο ομάδων, Ron Dennis και Christian Horner αντίστοιχα.

Όσο για τον Serra, ήταν επικεφαλής απόδοσης μονοθεσίου στη BMW την περίοδο 2006-2010. Τότε μεταπήδησε στη Mercedes όπου πριν αναλάβει ανάλογο ρόλο το 2013, δούλεψε ως επικεφαλής μηχανολόγος.

Keywords
Τυχαία Θέματα