Σοβαρές καταγγελίες στο Sigmalive από το βοηθό του Μαντούκα

Μία σοβαρή καταγγελία έφερε σήμερα η εφημερίδα "Πολίτης" προς τα έξω, καταγγελία που αφορά τα τεκταινόμενα του κυπριακού ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα το θέμα που βγήκε προς τα έξω έκανε λόγο για πλαστογράφηση συμβολαίων από ομάδα Β' Κατηγορίας. Το Sigmalive έψαξε λίγο περισσότερο το θέμα και αποκαλύπτει το άτομο αλλά και την ομάδα. Οι σοβαρές καταγγελίες έρχονται από το τότε βοηθό του Γκουστάβο Μαντούκα στον Οθέλλο,

Νούνο Γκόμες, με τον Πορτογάλο να πέφτει θύμα απάτης από την ομάδα της Αθηένου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Νούνο Γκόμες, μας επιβεβαίωσε τα πιο πάνω, τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Οθέλλο να ζητά και από τον ίδιο και από τον Μαντούκα υπογραφή δύο συμβολαίων. Το πλαστό έγγραφο παρουσιάστηκε στην ΚΟΠ και το πρώτο το κράτησε η ομάδα. Στην ομοσπονδία κατατέθηκε από τον Οθέλλο συμβόλαιο με απολαβές 150 ευρώ, ενώ ο πραγματικός μισθός ήταν 1000 ευρώ. Διαβάστε αναλυτικά τις καταγγελίες του Γκόμες στο Sigmalive.

Οι αποκλειστικές δηλώσεις του Νούνο Γκόμες στο Sigmalive:

"Τον Ιούλιο του 2016 όταν άρχισε η σεζόν και η προετοιμασία στην ομάδα, υπογράψαμε ένα συμβόλαιο με τον Οθέλλο και εγώ και ο Γκουστάβο Μαντούκα. Τον Αύγουστο όταν άρχισαν τα παιχνίδια, ήρθαν και μας είπαν ότι έπρεπε να υπογράψουμε ένα δεύτερο συμβόλαιο, δεν ξέρω το γιατί. Ήθελαν ένα για την ομάδα και ένα για την Κυπριακή ομοσπονδία. Από τις 18 Ιουλίου μέχρι τέλη Νοεμβρίου δούλεψα στην ομάδα και πήρα μόνο δύο μισθούς. Πλήρωσαν τους παίκτες, για τους προπονητές δεν είχαν και μας έλεγαν συνεχώς αργότερα-αργότερα, δεν έχουμε τώρα τα λεφτά. Αυτό δεν ήταν λογικό, εγώ μένω Πάφο και καθημερινά πήγαινα Αθηένου 300km. Στο τέλος μας είπαν ότι η καλύτερη λύση για την ομάδα ήταν να εγκαταλείψουμε την ομάδα και να φέρουν άλλους προπονητές. Είπαν ότι θα έβρισκαν τους τρόπους να με πληρώσουν αλλά μέχρι σήμερα, δεν είχα κάτι νεώτερο. Έχω οικογένεια, τρία παιδιά, μου χρωστάνε λεφτά, αυτό δεν είναι αποδεκτό.

Το συμβόλαιο μου ήταν για οκτώ μήνες, εγώ πήρα μόνο δύο. Έχω να παίρνω ακόμη 6 μήνες μισθό. Πήγα στην ομοσπονδία με τον δικηγόρο μου για να πάρω copy το συμβόλαιο μου και είδα ότι στην ΚΟΠ έδωσαν άλλο συμβόλαιο 150 ευρώ. Αυτό δεν ήταν λογικό. Ο μηνιαίος μου μισθός ήταν 1000 ευρώ για μένα και 2000 για τον Μαντούκα. Του Γκουστάβο το συμβόλαιο στην ΚΟΠ ήταν 300 ευρώ και το δικό μου 150. Αυτό είναι παράνομο. Από την Ομοσπονδία μου ζήτησαν το original συμβόλαιο και μου έδωσαν το copy που είχαν οι ίδιοι μέσα. Τώρα μου έδωσαν το τηλέφωνο του δικηγόρου της ομοσπονδίας που εκπροσωπεί βοηθούς και παίκτες, τον πήρα, μιλήσαμε και μου είπε οκ όντως υπάρχει πρόβλημα, θα το δούμε. Αλλά μέχρι σήμερα κανένας από τον Οθέλλο δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι μεγάλο πρόβλημα, οφείλουν να με πληρώσουν. Αν ήθελαν να μην δημιουργηθεί θέμα, θα ήταν εντάξει απέναντι μου. Όχι να έρθουν με δύο συμβόλαια και να δώσουν άλλο στην ομοσπονδία. Έπρεπε να υπογράψουμε το δεύτερο γιατί μας είχαν πει ότι είναι για εκείνους για την ομάδα και είπαμε εντάξει. Αυτό έγινε μετά από 4-5 εβδομάδες. Σε έσπρωξαν να το υπογράψεις. Ακριβώς το ίδιο για τον Μαντούκα. Για τους άλλους δεν ξέρω, γι' αυτό και δεν θα τοποθετηθώ, μιλάω μόνο για την περίπτωση μου".

*Από πλευράς Οθέλλου γίνεται μία προσπάθεια να έρθουμε σε επικοινωνία, αλλά δεν κατέστη δυνατό για την ώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα