Σοκ στο κυπριακό ποδόσφαιρο από καταγγελίες ποδοσφαιριστών

Καταγγελίες σοκ από τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Φραγκέσκου, έναν εκ των τριών που διαγνώσθηκαν με πρόβλημα υγείας στην καρδιά με αποτέλεσμα να τερματίσουν και οι τρεις την ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι τους χορηγούσαν ενδοφλέβιες ουσίες και χάπια, χωρίς να γνωρίζουν τι ήταν.

Το πρωί της Πέμπτης οι Παναγιώτης Φραγκέσκου και Παναγιώτης Λοϊζίδης, ποδοσφαιριστές της Αλκής, πέρασαν την πόρτα του ΤΑΕ Λάρνακας καταγγέλλοντας ότι

την περσινή περίοδο άτομο που συνεργαζόταν με την ομάδα, τους χορήγησε ενδοφλέβιες ουσίες και χάπια χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενο.

Οι δυο ποδοσφαιριστές, ζητούν να διαπιστωθεί αν το πρόβλημα υγείας τους προήλθε από την χορήγηση των ουσιών αυτών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία, έχει απευθυνθεί στον ιατρικό σύλλογο ζητώντας γνωμάτευση για το ποιοι δικαιούνται να χορηγούν ενέσιμες ουσίες.Επίσης την πόρτα του ΤΑΕ Λάρνακας αναμένεται να διαβούν και άλλα πρόσωπα για να δώσουν κατάθεση για τα όσα κατήγγειλαν οι δυο ποδοσφαιριστές.

Δίπλα τους από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας της υγείας των ποδοσφαιριστών βρίσκεται ο ΠΑΣΠ, με τον Σπύρο Νεοφυτίδη να αποκαλύπτει.
Άμεση είναι και η κινητικότητα της ΚΟΠ.

Με σημερινή της επιστολή προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΠ Σπύρο Νεοφυτίδη, ενημερώνει πως θα προχωρήσει στην εξέταση και των τριών περιστατικών για να καταλήξει σε ασφαλές συμπεράσματα από που προήλθαν οι παθήσεις των ποδοσφαιριστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα