Σμίγουν ξανά Τζέραρντ, Κάραχερ, ΜακΜάναμαν

Με «ενισχύσεις» θα ταξιδέψει η Λίβερπουλ στην Αυστραλία για ένα φιλικό ματς στις 24 Μαΐου. Οι «κόκκινοι» θα αντιμετωπίσουν την Σίδνεϊ FC στο ANZ Stadium και ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε ότι θα επιλέξει στην αποστολή τέσσερεις άσους του παρελθόντος.

Ξεχωρίζει ασφαλώς ο Στίβεν Τζέραρντ, που ολοκλήρωσε πριν από μερικούς μήνες την καριέρα του και από τον Ιανουάριο εργάζεται στις ακαδημίες του συλλόγου. Επίσης, στο Σίδνεϊ θα «πετάξουν» ο Τζέιμι Κάραχερ και ο Στιβ ΜακΜάναμαν, αμφότεροι

σχολιαστές στην αγγλική τηλεόραση, αλλά και ο Δανός Ντάνιελ Άγκερ, που κρέμασε τα παπούτσια του στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

«Επρεπε να βλέπατε το βλέμα του Στίβι όταν του το πρότεινα. Στην πραγματικότητα τον ρώτησα πώς θα έβλεπε το ενδεχόμενο αυτό. Νόμιζα ότι θα έπρεπε να τον πείσω, αλλά μου απάντησε αμέσως θετικά. Πιστεύω ότι στην Αυστραλία θα πάμε με όλο το πακέτο του συλλόγου. Την τωρινή ομάδα και κάποιους από τους θρύλους μας. Και οι τέσσερεις παλαίμαχοι είναι νέοι ακόμα και σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι θετικό και για τους παίκτες και για τους οπαδούς μας», δήλωσε ο Κλοπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα