Σκότωσε οκτώ μηνών έγκυο και της πήρε το έμβρυο

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους το φρικιαστικό περιστατικό που έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη (27/06) στην Μπραζίλια της Βραζιλίας.
Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι γυναίκα δολοφόνησε με τον πιο άγριο τρόπο μία 8 μηνών έγκυο. Συγκεκριμένα, η δράστις ξεκοίλιασε την άτυχη έγκυο και της πήρε το έμβρυο.

Η γνωριμία των δύο γυναικών έγινε μέσω των social media, το θυμα, η Ναιάρα Σίλβα Κόστα επισκέφτηκε τη δολοφόνο της στο σπίτι της, γιατί πίστευε ότι ήθελε να της χαρίσει

κάποια πράγματα και δώρα για το μωρό που περίμενε.

Όμως, η 27χρονη Σουέλεν Κοΐμπεα ντο Κόρμα είχε άλλα σχέδια... σατανικά. Η δολοφόνος παγίδευσε την άτυχη έγκυο. Τη νάρκωσε, την κρέμασε και μετά μαχαίρωσε την 22χρονη έγκυο, αφού της πήρε το έμβρυο από τη μήτρα. Δυστυχώς, το άτυχο παιδάκι δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Η αστυνομία συνέλαβε την 27χρονο δολοφόνο, η οποία ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά της και υποστήριξε ότι σκότωσε την 22χρονη και αφαίρεσε το έμβρυο από τη μήτρα γιατί ήθελε πολύ ένα παιδί. Μάλιστα, υποστήριξε ότι έκανε έκτρωση λίγες εβδομάδες νωρίτερα, χωρίς να αποκαλύπτει τον λόγο.

Το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελία γείτονά της, ο οποίος πριν λίγες ημέρες της είχε ανοίξει έναν μεγάλο λάκκο στην αυλή. Η δολοφόνος του είχε ζητήσει ο λάκκος να έχει μήκος δύο μέτρα και βάθος ένα. Η κίνηση της του φάνηκε περίεργη και κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό.

Το άτυχο έμβρυο βρέθηκε τυλιγμένο με πανιά μέσα σε λεκάνη για ρούχα στο υπνοδωμάτιο της δράστιδας.

Πηγή: Newsbomb.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα