Σκόνη&ανεβασμένες για την εποχή θερμοκρασίες-Πότε έρχονται βροχές

Χαλαρή βαροβαθμίδα, ενώ από αύριο το απόγευμα θα επηρεάζει την περιοχή ασθενής, χαμηλή πίεση. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, μέχρι και την Τετάρτη.

Απόψε θα παρατηρούνται αρχικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις και αργότερα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως γύρω στις αυγινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη

μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα καθίσταται κατά διαστήματα συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά δυνατό να σημειωθούν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και το πρωί στα ανατολικά μεταβλητοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά το απόγευμα μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια, εκτός από τα ανατολικά παράλια όπου αναμένεται γύρω στους 21 βαθμούς και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, κατά διαστήματα, ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά παροδικά, στα προσήνεμα ή σε καταιγίδα, ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά, στα νότια και τα δυτικά, μέχρι ταραγμένη.

Την Πέμπτη θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδική συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα