Σκληρή επίθεση Λιλλήκα κατά ΕΛΑΜ: «Παράρτημα της Χρυσής Αυγής»

Σκληρή επίθεση κατά του ΕΛΑΜ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας.

Με δήλωση του ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, χαρακτήρισε το ΕΛΑΜ ως παράρτημα της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι είναι επικίνδυνο για τη δημοκρατία.

Ο κ. Λιλλήκας, έθεσε επίσης

και σειρά ερωτημάτων για το κοινοβουλευτικό έργο που παρήγαγε τα τελευταία τρία χρόνια το ΕΛΑΜ προς όφελος των πολιτών.

Αυτούσια η δήλωση του προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών:

«Τι κοινοβουλευτικό έργο προς όφελος των πολιτών έκανε το ΕΛΑΜ; Το ΕΛΑΜ ως παράρτημα της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι επικίνδυνο για τη δημοκρατία.

Η συζήτηση γύρω από το ΕΛΑΜ ξεκίνησε λόγω της φυγοστρατίας των ηγετικών του στελεχών. Όμως, αυτό που πραγματικά δεν λένε είναι το γεγονός ότι αν και εδώ και τρία χρόνια εκπροσωπούνται με δύο βουλευτές στο Κοινοβούλιο, εντούτοις δεν έχουν να επιδείξουν οποιαδήποτε ουσιαστική παρέμβαση στη Βουλή προς όφελος του πολίτη.

Τί έχουν κάνει για το θέμα του Συνεργατισμού; Αφού ανέφεραν τη γνωστή καραμέλα για το κατεστημένο ότι μαζί τα έφαγαν, αφού είπαν διάφορες λαϊκίστικες κορώνες, μετά στηρίζοντας την Κυβέρνηση υπερψήφισαν το κλείσιμο του και έδωσαν μάλιστα και το δικαίωμα στην Ελληνική Τράπεζα, μέσω των κρατικών εγγυήσεων που ψήφισαν, να απαιτεί επιπλέον χρήματα από το Κράτος, κάτι που θα κληθεί και πάλι ο φορολογούμενος να πληρώσει!

Τί έχει κάνει για την ομαλή εφαρμογή του ΓεΣΥ; Γιατί δεν αγωνίζεται με Προτάσεις και θέσεις υπερ του δικαιώματος του κάθε πολίτη να έχει φθηνή και ποιοτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη; Μήπως γιατί το ΕΛΑΜ το συμφέρει ο κόσμος να υποφέρει για να του προσφέρει φιλανθρωπία έναντι ψηφοθηρίας;

Ευτυχώς, σιγά-σιγά, άρχισε να αποκαλύπτεται το πραγματικό ποιόν του ΕΛΑΜ. Πρόκειται για ένα κόμμα συστημικό το οποίο εκτελεί χρέη βοηθού του συστήματος.

Τέλος, και πιο σοβαρό είναι ο επικίνδυνος για τη δημοκρατία ακροδεξιός χαρακτήρας του ως παράρτημα της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Για αυτό καλέσουμε τους πολίτες να μην παρασύρονται από τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία του γιατί όποτε κυριάρχησαν τέτοιες ακροδεξιές και φασιστικές οργανώσεις καταλύθηκε η δημοκρατία και οι λαοί πλήρωσαν σκληρό τίμημα!»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκληρή, Λιλλήκα, ΕΛΑΜ, Παράρτημα, Χρυσής Αυγής,skliri, lillika, elam, parartima, chrysis avgis