Σκάνδαλο με Τουρέ σε φιλανθρωπικό αγώνα!

Μπελάδες για τον Γιαγιά Τουρέ, ο οποίος αποβλήθηκε από το φιλανθρωπικό παιχνίδι που διοργανώνει η UNICEF με συμμετέχοντες σταρ του ποδοσφαίρου.

Ο πρώην μέσος των Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Ολυμπιακού, Μπέβερεν, Μεταλούργκ Ντόνετσκ και Κινγκντάο Χουανγκάι απομακρύνθηκε από το Soccer Aid για σεξουαλικό σκάνδαλο.

Προσέφερε

στους συμπαίκτες του να πάει στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή 19 ιερόδουλες. Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό των υπόλοιπων, οι οποίοι ζήτησαν την αποβολή του.

Ο 37χρονος Ιβοριανός έκανε λόγο για αστείο, ζητώντας συγγνώμη από όσους προσέβαλε. "Θα ήθελα να απολογηθώ σε όλους που εμπλέκονται στο Soccer Aid για το ακατάλληλο αστείο. Λυπάμαι.

Ήταν ένα αστείο, αλλά δεν σκέφτηκα τα συναισθήματα των συμπαικτών μου. Διέγραψα τα μηνύματα μέσα σε λίγα λεπτά και απολογήθηκα στο γκρουπ (στο whatsapp). Συγκεντρωνόμαστε για καλό σκοπό κι αυτό αποσπά την προσοχή από τον στόχο του ματς που είναι να φέρουμε όλα τα παιδιά του κόσμου κοντά.

Σχετικά με το περιστατικό θα ήθελα να αναλάβω την απόλυτη ευθύνη. Λυπάμαι για το λάθος μου και εύχομαι σε όλους στην Soccer Aid το καλύτερο στην προσπάθεια συγκέντρωσης πόρων για σημαντικούς λόγους", ανέφερε ο Ιβοριανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα