Σημαντικό DEAL στην Ομόνοια (Ανακοίνωση)

Χορηγική συνεργασία με τον Όμιλο Πηλακούτα  για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, ανακοίνωσε η Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνουμε την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο Πηλακούτα για την αγωνιστική περίοδο 2019-20! 

Ο Όμιλος Πηλακούτα θα προσφέρει ένα αυτοκίνητο Dacia Duster 4Χ4 σε κλήρωση για τους κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας της ομάδας μας! Σύντομα θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την μοναδική ανταποδοτική προς τους κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας ενέργεια! 

Το λογότυπο

του Ομίλου Πηλακούτα θα βρίσκεται στους χώρους προβολής των χορηγών της ομάδας μας. 

Όμιλος Πηλακούτα

Ο Όμιλος Πηλακούτα αποτελεί από το 1958 τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των αυτοκινήτων BMWστην Κύπρο. Με την πάροδο του χρόνου ο Όμιλος πρόσθεσε υπό την ομπρέλα του και άλλα διεθνούς φήμης brands όπως Rolls Royce Diesel Engines, Bedford Trucks, Muddy Fox Mountain Bicycles, Borg-Warner Marine Transmissions, F.G. Wilson Gen Sets, Kubota Engines, Hurth Marine Transmissions, Rover Group (Rover, Land Rover, MG Cars), Mini, Jaguar, Nissan, Rolls Royce, Alpinaκαι άλλα. 

Ενδεικτικά για τη φιλοσοφία και τον χαρακτήρα του Ομίλου Πηλακούτα είναι όσα αναφέρει ο Managing Director , Χαράλαμπος Πηλακούτας: «Η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η ποιότητα των προϊόντων μας, αποδείχθηκαν καθοριστικές στη διαμόρφωση της πορείας μας. Και αν την ποιότητα των προϊόντων μας την εγγυώνται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων και βιομηχανικών ειδών στον κόσμο, την ποιότητα των υπηρεσιών μας τη διασφαλίζει ο επαγγελματισμός, η εξειδίκευση, η τεχνογνωσία και το μεράκι του ανθρώπινου δυναμικού του ομίλου μας. Ξέρουμε πως οι πελάτες μας έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Από έναν όμιλο που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο και από καταξιωμένα Brands που βρίσκονται στην κορυφή, δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο από το καλύτερο».  

Ιστοσελίδα: www.pilakoutasgroup.com.cy

Τηλέφωνο: +357 22586100

Facebook Page: @BMW.Cyprus

Καλωσορίζουμε τον Όμιλο Πηλακούτα στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη και εποικοδομητική συνεργασία.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα