Σικ: «Δεν με ενδιαφέρει πόσα γκολ θα σκοράρω»

Το Σάββατο (3/7, 19:00) η Τσεχία αντιμετωπίζει τη Δανία στο Μπακού με στόχο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro 2020. Ένας εκ των πρωταγωνιστών των Τσέχων είναι ο Πάτρικ Σικ, ο οποίος έχει σκοράρει μέχρι στιγμής τέσσερα γκολ στη διοργάνωση.

Βρίσκεται ένα γκολ πίσω απ' τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει σκοράρει πέντε φορές όμως είναι εκτός τουρνουά, και έτσι ο Τσέχος επιθετικός είναι ένας

απ' τους υποψήφιους για την κατάκτηση του Χρυσού Παπουτσιού. Ωστόσο, αυτό το επίτευγμα δεν τον ενδιαφέρει, καθώς τον νοιάζει περισσότερο η επιτυχία της ομάδας του

"Δεν είναι μεγάλο θέμα για εμένα. Το κύριο ζητούμενο είναι η επιτυχία της ομάδας. Ο στόχος μου δεν είναι να κατακτήσω το Χρυσό Παπούτσι, αλλά να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά. Δεν με ενδιαφέρει πόσα γκολ θα σκοράρω μέχρι το τέλος" σχολίασε ο Σικ.

Ο Πάτρικ Σικ με τα τέσσερα κρίσιμά του γκολ έχει πιάσει ήδη το ρεκόρ του Βλάντιμιρ Σμίτσερ, ο οποίος μετράει τέσσερα τέρματα σε τρία Euro. Την ίδια ώρα κυνηγάει τον Μίλαν Μπάρος, ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ στο Euro του 2004, κατακτώντας το Χρυσό Παπούτσι.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα