Σε ρυθμούς Σλοβακίας η Εθνική Νέων

Σε ρυθμούς του αγώνα του Σαββάτου με τη Σλοβακία, μπήκε η Εθνική Νέων και με στόχο το καλύτερο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου για τον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

Ο απολογισμός της πρεμιέρας κόντρα στη Γερμανία δεν επιβράβευσε την προσπάθεια που κατέβαλαν οι διεθνείς μας, όμως η όλη παρουσία τους (εξαιρετική) δίνει δύναμη για τη συνέχεια.

Ο αγώνας του Σαββάτου θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Sportpark

Kelsterbach», χωρητικότητας 416 θεατών και θα αρχίσει στις 17:00, ώρα Κύπρου.

Ο Νεόφυτος Λάρκου μαζί με τους συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη Σλοβακία στον αγώνα της με τη Σερβία (νίκησαν οι Σέρβοι 1-0) και ασφαλώς έχει καθαρή εικόνα για τον αυριανό μας αντίπαλο.

Ο στόχος να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και με απαιτήσεις σε όλους τους αγώνες παραμένει δεδομένος και η εμφάνιση της Πέμπτης επιβεβαιώνει και τις προσδοκίες.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι σε γήπεδο της περιοχής, χωρίς ουσιαστικά προβλήματα.

«Παρά το γεγονός ότι είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα, η εμφάνιση της ομάδας και γενικότερα ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε τους Γερμανούς, έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Ήταν άδικο το αποτέλεσμα σε σχέση με το τι έδωσε η κάθε ομάδα στο γήπεδο, απογοητευτήκαμε για την ήττα, όμως τώρα δεν αλλάζει κάτι. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερο πείσμα για τους επόμενους αγώνες μας και εκεί επικεντρωνόμαστε για να κλείσουμε με θετικό απολογισμό την παρουσία μας στον elite round», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας Γιάννης Μιχαήλ.

Μέχρι το φινάλε

Το Σάββατο, εκτός από τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Σλοβακία, θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας της Γερμανίας με τη Σερβία, των ομάδων που νίκησαν στην πρεμιέρα.

Η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 28 Μαρτίου, με τις αναμετρήσεις Κύπρος – Σερβία και Σλοβακία – Γερμανία.

Η ομάδα που θα πάρει την πρωτιά, θα εξασφαλίσει και εισιτήριο συμμετοχής για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα