Σε διάλογο καλούν ΠΕΟ και ΣΕΚ την εταιρεία λεωφορείων CPT

Σε εντατικό διάλογο αρχής γενομένης από την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ώρα 09:00 π.μ. στη ΣΕΚ, στην παρουσία και μελών των τοπικών επιτροπών, καλούν ΠΕΟ και ΣΕΚ την εταιρεία λεωφορείων CPT ούτως ώστε να εξευρεθούν λειτουργικές λύσεις

στα ζητήματα που ταλανίζουν το προσωπικό.

Σε επιστολή τους προς την εταιρεία, οι δύο συντεχνίες αναφέρουν ότι αναμένουν την άμεση και θετική ανταπόκριση της εταιρείας για διευθέτηση όλων των ζητημάτων για αμοιβαίο όφελος.  «Διαφορετικά δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από την δυναμική διεκδίκηση της επίλυσής τους στις 14.12.2020, με βάση τον Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα φέρετε ακέραια την ευθύνη για την δημιουργία των προβλημάτων που τυχόν δημιουργηθούν», σημειώνεται.

Στην επιστολή, οι συντεχνίες αναφέρουν ότι, πλέον, διανύουμε τον πέμπτο μήνα λειτουργίας της εταιρείας και αυτά τα ζητήματα εξακολουθούν να παραμένουν άλυτα, κάτι το οποίο μας ανησυχεί ιδιαίτερα.

«Όπως γνωρίζετε, μέχρι σήμερα έχουμε επιδείξει μεγάλη υπομονή και κατανόηση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, όμως διαπιστώνουμε πως αντί να περιορίζονται αυτά τα ζητήματα, μεγεθύνονται" αναφέρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα