Σάλος με βίντεο εθνικιστή να επιτίθεται λεκτικά στον Σιανσάλ

Αντιδράσεις από χθες που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλεί βίντεο με τον γνωστό σχεδιαστή μόδας από την Τουρκία Μπαρμπαρός Σιανσάλ να κάθεται μόνος του σε τραπέζι γνωστού εστιατορίου κοντά στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας και να του επιτίθεται φραστικά με απειλητική διάθεση ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δημοκρατίας (MDP) Μπουράι Μπουσκουβουτσιού.

Το περιστατικό είναι το κύριο θέμα της Αφρίκα σήμερα. Στο βίντεο που ανάρτησε και στον προσωπικό του λογαριασμό ο Σιανσάλ, ο Μπουσκουβουτσιού φαίνεται να αγνοεί την προειδοποίηση των ιδιοκτητών του εστιατορίου να εγκαταλείψει τον χώρο, λέγοντάς τους «αν θέλεις κάλεσε την αστυνομία».

Οι ιδιοκτήτες υπέβαλαν παράπονο εναντίον του Μπουσκουβουτσιού στην «αστυνομία», σημειώνει η εφημερίδα, προσθέτοντας ότι η ψυχραιμία που επέδειξε ο Σιανσάλ απέτρεψε την κλιμάκωση της έντασης. Γράφει, επίσης, ότι η συμπεριφορά του Μπουσκουβουτσιού ενόχλησε τους τουρίστες θαμώνες του εστιατορίου, οι οποίοι αποχώρησαν πανικόβλητοι.

Ο Μπουσκουβουτσιού φέρεται να είπε στον Σιανσάλ: «Πηγαίνεις στον νότο και μας αποκαλείς κατακτητές. Πηγαίνεις στην Τουρκία και μας βρίζεις και ύστερα έρχεσαι εδώ χωρίς να ντρέπεσαι».

Η Αφρίκα σχολιάζει ότι «οι φασίστες του βορρά, ξεπέρασαν το ΕΛΑΜ στον νότο».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα