Ρωσία: Βίντεο φέρεται να δείχνει τον ιστορικό να πετά στο ποτάμι την 24χρονη

Τη φρικιαστική στιγμή που ο Ρώσος ιστορικός Όλεγκ Σοκολόφ πετά μέσα σε ποτάμι της Αγίας Πετρούπολης τα κομμένα μέλη της νεαρής ερωμένης του, την οποία είχε δολοφονήσει προηγουμένως ο ίδιος στο σπίτι του, πιστεύεται ότι δείχνει βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail και άλλα διεθνή ΜΜΕ.

Ο 63χρονος καθηγητής ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε την 24χρονη σύντροφό του, Αναστάσια Γιεστσένκο, προτού διαμελίσει το σώμα της. Σύμφωνα

με την αστυνομία, ο Σοκολόφ έριξε ορισμένα από τα μέλη της άτυχης νεαρής στον ποταμό Μόικα, προτού πέσει κι ο ίδιος κατά λάθος μέσα στα νερά, εξαιτίας της μέθης του. Όταν οι Αρχές τον ανέσυραν από το νερό, βρήκαν μέσα στο σακίδιό του τα χέρια της γυναίκας, μια φρικιαστική ανακάλυψη που άρχισε να ξετυλίγει το «κουβάρι» του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο Σοκολόφ, κορυφαίος καθηγητής ιστορίας στο πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης και αυθεντία στον Ναπολέοντα, εμφανίστηκε βαθιά μετανιωμένος εχθές στο δικαστήριο, καλύπτοντας το πρόσωπο με τα χέρια του και ξεσπώντας σε κλάματα. «Είμαι συντετριμμένος με όσα συνέβησαν, το μετανιώνω βαθιά», φέρεται να δήλωσε.

Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε εχθές τη δολοφονία της 24χρονης γυναίκας, που κάποτε υπήρξε φοιτήτρια του Σοκολόφ, «μια τερατώδη πράξη παραφροσύνης», σημειώνοντας ωστόσο ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Ο Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος είχε φοιτήσει κάποτε στο Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης, έχει ενημερωθεί σχετικά με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Το βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail πιστεύεται ότι δείχνει τον 63χρονο να πετά τρία πακέτα στα παγωμένα νερά του ποταμού, κοντά στο σπίτι του, ενώ ένας ποδηλάτης περνά από δίπλα του ανυποψίαστος.

Όταν επέστρεψε για να ξεφορτωθεί και τα υπόλοιπα «πακέτα», φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε μέσα στον ποταμό, με βάση τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής. Η αστυνομία εντόπισε το αποκεφαλισμένο πτώμα της γυναίκας και ένα ματωμένο πριόνι στο σπίτι του Σοκολόφ. 

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Keywords
Τυχαία Θέματα