Ρωσία: Στην περιοχή του Νοβοσιμπίρσκ, επίστρατος πέθανε στον ύπνο του

Στην ανώτατη σχολή στρατιωτικής διοίκησης του Νοβοσιμπίρσκ πέθανε ένας από τους επιστρατευθέντες πολίτες, μεταδίδει ο ιστότοπος nsg.ru επικαλούμενος την αρμόδια για τα ανθρώπινα δικαιώματα της περιοχής του Νοβοσιμπίρσκ Νίνα Σαμαπαλάγιεβα.

«Πέθανε ένας άνθρωπος. Στον ύπνο του. Αυτή τη στιγμή ερευνούν το περιστατικό οι αρμόδιες αρχές. Πρέπει να διερευνηθούν τα αίτια, πού οφείλεται ο θάνατός του» δήλωσε η ίδια χωρίς να αποκαλύψει τα στοιχεία του θανόντος επίστρατου.

Επίσης

οι ιστότοποι NEFT και 72.ru μεταδίδουν επικαλούμενοι αστυνομικές πηγές, ότι πέθανε επίστρατος σε κέντρο όπου συγκεντρώνονται οι επιστρατευθέντες στην περιοχή Τιουμένσκαγια. Σύμφωνα με τα εν λόγω μέσα, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στις 27 Σεπτεμβρίου. Ο αρμόδιος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην περιοχή Σεργκέι Μινέφτσεφ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το περιστατικό. Η εισαγγελία, οι στρατιωτικές ανακριτικές αρχές και το υπουργείο Άμυνας δεν απάντησαν σε σχετικά αιτήματα δημοσιογράφων.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι τρεις άνδρες που είχαν επιστρατευθεί στο πλαίσιο της «μερικής επιστράτευσης» που ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος, πέθαναν σε κέντρο εκπαίδευσης στην περιοχή του Σβερντλόφσκ, όπως έγραψε ο ιστότοπος eanews.ru, επικαλούμενος δήλωση του βουλευτή της Κρατικής Δούμας Μαξίμ Ιβανόφ.

Διαβάστε ακόμη: Ρωσία: Τρεις άνδρες που επιστρατεύθηκαν πέθαναν σε κέντρο εκπαίδευσης

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρωσία, Νοβοσιμπίρσκ,rosia, novosibirsk