Ρωμαϊκή απόβαση στο Άνφιλντ!

Τα ημιτελικά του Champions League ξεκινούν απόψε με το Λίβερπουλ - Ρόμα. Ο Σαλάχ είναι το κεντρικό πρόσωπο, φαβορί δεν υπάρχει, ενώ οι Ιταλοί ψάχνουν εκδίκηση. Δείτε τα στοιχεία της μεγάλης "μάχης" και τις πιθανές 11άδες...

Το βράδυ της Τρίτης (24/4) ξεκινά η ημιτελική φάση του Champions League 2017-18, με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται τη Ρόμα στο "Anfield" στις 21:45, ενώ 24 ώρες μετά διεξάγεται το

Μπάγερν - Ρεάλ (οι ρεβάνς σε μία εβδομάδα).

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια που τίθενται αντιμέτωποι στα ημιτελικά της διοργάνωσης Άγγλοι και Ιταλοί. Τελευταία ήταν το 2007, όταν η Μίλαν είχε αποκλείσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους "4" και εν συνεχεία πήρε το τρόπαιο, επικρατώντας της Λίβερπουλ στον τελικό της Αθήνας (2-1).Οι πιθανές 11άδες της UEFA.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ζήτησε απ' τους Άγγλους οπαδούς να δημιουργήσουν τη γνωστή σπουδαία ατμόσφαιρα στο "Anfield", αλλά βέβαια χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια όπως στον προημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ για τον Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο ανέφερε πως τους ενώνουν τα γυαλιά και το... κακό ξύρισμα! Ο Ιταλός τεχνικός, απ' την πλευρά του, ανέφερε πως είναι πιο ανήσυχος απ' τον Γερμανό και τόνισε πως η Λίβερπουλ είναι σαφώς πιο επιθετική ομάδα απ΄τη δική του.

Οι πιθανές εντεκάδες:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Karius; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Milner; Salah, Mané, Firmino.

ΡΟΜΑ: Alisson Becker; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; De Rossi, Strootman, Nainggolan; Perotti, Ünder, Džeko.

Keywords
Τυχαία Θέματα