Ρεκόρ που πάει να σπάσει ο Βαλβέρδε και δεν θυμάται κανείς

Αφού πρώτα έσπασε το ρεκόρ του Πεπ Γκουαρδιόλα με τα 31 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος δίχως ήττα, το απόγευμα της Τετάρτης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζεται να κάνει κάτι που έχει να συμβεί εδώ και 29 ολόκληρα χρόνια στην Μπαρτσελόνα!

Η αναμέτρηση κόντρα στη Χιρόνα στις 24/2 ήταν ιστορική για την Μπαρτσελόνα, όχι λόγω του 6-1 που ήρθε το σκορ, αλλά γιατί έφτασε τις 32 σερί αναμετρήσεις δίχως ήττα στην Πριμέρα και ξεπέρασε

το απόλυτο ρεκόρ του Πεπ Γκουαρδιόλα με 31 παιχνίδια.

"Τίτλος", δηλαδή, πριν καν συμπληρώσει γεμάτη σεζόν στους "Μπλαουγκράνα" ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που γράφει ιστορία. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό... καινοτόμο που ετοιμάζεται να πετύχει φέτος.

Για την ακρίβεια, το απόγευμα της Τετάρτης μπορεί να συμβεί κάτι που έχει να γίνει από το 1989! Τι είναι αυτό; Να παίξει επίσημο αγώνα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα Άγγλος ποδοσφαιριστής.

Η Μπάρτσα αντιμετωπίζει στις 19:45 (ώρα Ελλάδας) την Εσπανιόλ για το Καταλανικό σούπερ Καπ και ο Μάρκους ΜακΓκουέιν, που απέκτησε τον Γενάρη από την Άρσεναλ, βρίσκεται στην αποστολή, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως όλα δείχνουν πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο τελευταίος Άγγλος που πέρασε από την Μπάρτσα ήταν ο Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος αγωνίστηκε τρεις σεζόν στην ομάδα, μετρώντας 137 συμμετοχές και 52 γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεκόρ, Βαλβέρδε,rekor, valverde