Πτώση θερμοκρασίας! Ο καιρός μέχρι την Κυριακή

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι την Κυριακή.

Το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στις ορεινές περιοχές, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστούν τοπικά αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3, αλλά αρχικά στα προσήνεµα µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Στην ατµόσφαιρα θα συνεχίσει να παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά το απόγευµα στα δυτικά παράλια, παροδικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα παραµείνει στα επίπεδα της Παρασκευής.

Keywords
Τυχαία Θέματα