ΠτΔ: Σημαντική συμβολή των πλοιοκτητών για τη ναυτιλία

Τη σημαντική συμβολή των πλοιοκτητών του κυπριακού νηολογίου στην ανάπτυξη της κυπριακής ναυτιλίας υπογράμμισε  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε χαιρετισμό στο δείπνο που παρέθεσε η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών με την ευκαιρία του Συνέδριο «Ναυτιλιακή Κύπρος 2019».


Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σημείωσε επίσης τη συμβολή των πλοιοκτητών και της κυπριακής ναυτιλίας

στην προσπάθεια που κατέβαλε η Κυβέρνηση ώστε να ορθοποδήσει η κυπριακή οικονομία μέσα από την οικονομική κρίση.

Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις που εισήγαγε και εφαρμόζει η διακυβέρνηση του για την στήριξη και την περαιτέρω ανάπτυξη της κυπριακής ναυτιλίας, παραθέτοντας ως σημαντικότερη όλων τη θεσμοθέτηση του Υφυπουργείου Ναυτιλίας.

Ο κ. Αναστασιάδης διαβεβαίωσε ότι η πρόθεση του ήταν πάντοτε, με ανοικτά αυτιά να ακούει τις εισηγήσεις «εκείνους που γνωρίζουν καλύτερα από εμάς».

Πρόσθεσε πως εκείνοι που γνωρίζουν καλύτερα από εμάς είναι όσοι ζουν το διεθνές οικονομικό περιβάλλον, τον ανταγωνισμό και που έχουν τις ειδικές γνώσεις για τον συγκεκριμένο τομέα.

Χάρη στις δικές σας συμβουλές και εισηγήσεις πετύχαμε όσα καταγράφονται και φέρουν την κυπριακή σημαία 11η στον κόσμο και 3η στην ΕΕ σε μέγεθος νηολογίου και ως μία εκ των σημαντικότερων χωρών στην πλοιοδιαχείριση.

Ο κ. Αναστασιάδης σημείωσε την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού Kitack Lim και της Διευθύντριας της Διεύθυνσης Θαλασσίων Μεταφορών της ΕΕ στο δείπνο.

Το δείπνο παρατέθηκε στο Προεδρικό με έξοδα της Ένωσης Πλοιοκτητών όπως διευκρίνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα