ΠτΔ: Αυτό που χρειάζεται είναι η μίμηση αυτού που ο Παύλος πράττει

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης παρέστη απόψε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία, με την ευκαιρία της ανακήρυξης του παγκόσμιου πρωταθλητή ιστιοπλοΐας, Παύλου Κοντίδη, σε World Sailor of the Year 2018.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ««νιώθω πραγματικά περήφανος παρευρισκόμενος σε μια εκδήλωση, σε ένδειξη της ελάχιστης

οφειλόμενης τιμής σε έναν αθλητή που τιμά την Κύπρο μας παγκόσμια.

Από τα νεαρά του χρόνια ο Παύλος, από το 2007-2008 που είχε κατακτήσει την παγκόσμια πρωτιά στην ιστιοπλοΐα των νέων αργότερο ολυμπιονίκη, το ίδιο και στο Ρίο παγκόσμιος, πέρσι και φέτος, με το αποκορύφωμα να αναδειχθεί ο κορυφαίος των κορυφαίων μέσα από την διοργάνωση της Ρόλεξ.

Αυτό που χρειάζεται είναι η μίμηση αυτού που ο Παύλος πράττει και που είναι για όλους μας, πολιτικούς και πολίτες, ένα δείγμα τι το πείσμα, η θέληση και η προσπάθεια μπορεί να πετύχουν.

Θέλω να συγχαρώ για άλλη μια φορά τον Παύλο και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο, το 2020 να είναι χρυσός ολυμπιονίκης. Τον ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας.

Θέλω να τονίσω ότι η ψηφοφορία για την ανάδειξη του σε World Sailor ήταν παγκόσμια, και όχι μόνο στην Κύπρο, και αυτό μετρά ιδιαίτερα».

Από την πλευρά του, ο Παύλος Κοντίδης ευχαρίστησε όλους όσοι παρέστησαν και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι «αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε όλο τον κόσμο στον οποίον οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ που στήριξε αυτή την προσπάθεια για να γίνει το βραβείο πραγματικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα