ΠΣΕΜ προς Υπ. Παιδείας: Βιβλία ακόμη δεν έχουν παραληφθεί

Κάποια βιβλία δεν έχουν ακόμη παραληφθεί, αναφέρει η ΠΣΕΜ σε επιστολή προς τον Υπ. Παιδείας

Επιστολή στον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστα Χαμπιαούρη, στην οποία εκφράζουν την έντονη ανησυχία και δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι κάποια βιβλία δεν έχουν ακόμη παραληφθεί, απέστειλε η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ).

«Με ανησυχία έχουμε πληροφορηθεί από συμμαθητές μας ότι για κάποια μαθήματα δεν έχουν παραλάβει ακόμα βιβλία. Θεωρούμε αυτή την κατάσταση τραγική, καθώς από τους

μαθητές αυτούς λείπει ένα σημαντικό εργαλείο για την μελέτη των μαθημάτων τους», αναφέρει η ΠΣΕΜ στην επιστολή της, την οποία κοινοποίησε στα ΜΜΕ.

Προσθέτει ότι «δυστυχώς η κατάσταση αυτή ενισχύει τις ανησυχίες ότι το εκπαιδευτικό μας σύστημα δημιουργεί μαθητές δύο ταχυτήτων, καθώς η μη διανομή βιβλίων παρατηρείται σε συγκεκριμένους κλάδους».

«Θεωρούμε αδιανόητο το γεγονός ότι δεν έχουν όλοι οι μαθητές ίσες ευκαιρίες στην μάθηση και ζητούμε να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα ούτως ώστε όλοι οι μαθητές να έχουν τα βιβλία που τους είναι απαραίτητα για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους» καταλήγει η επιστολή της ΠΣΕΜ προς τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα