Προς Ντραγκάο ο τελικός του Champions League!

Την ώρα που αναμένεται η τοποθέτηση της UEFA για την έδρα διεξαγωγής του τελικού του Champions League - η Κωνσταντινούπολη παραμένει στον «αέρα» από τη στιγμή που η Τουρκία τέθηκε στην «κόκκινη ζώνη» των χωρών του Ηνωμένου Βασιλείου - σε ρεπορτάζ του ιταλικού Sky Sport υποστηρίζεται ότι το «Ντραγκάο» θα φιλοξενήσει τη σπουδαία

αναμέτρηση της 29ης Μαΐου ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

Η Πορτογαλία ήταν από την πρώτη στιγμή μία από τις λύσεις που εξέταζε η UEFA, όπως είχε αποκαλύψει το ESPN. Τις τελευταίες ώρες η υποψηφιότητα απέκτησε μεγαλύτερη δυναμική. Άλλωστε η χώρα της Ιβηρικής βρίσκεται στην «πράσινη ζώνη» των χωρών. Σύμφωνα με τον Άντζελο Μανιάντε του Sky Sport το γήπεδο της Πόρτο θα είναι η έδρα του τελικού της τρέχουσας σεζόν. O Ιταλός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι η αλλαγή έδρας θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ώρες. 

Υπενθυμίζεται ότι και ο τελικός της περσινής διοργάνωσης (Final 8) διεξήχθη στην Πορτογαλία, αλλά στη Λισαβόνα. Ο Μπόρις Τζόνσον πριν από λίγες μέρες με δηλώσεις του στη Sun είχε καλέσει την UEFA να διεξαχθεί επί αγγλικού εδάφους (το «Ουέμπλεϊ έμοιαζε ως επικρατέστερο σενάριο). 

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προς Ντραγκάο, Champions League,pros ntragkao, Champions League