Προπονητής Ντίναμο: «Η ζέστη δεν θα είναι καθοριστικός παράγοντας»

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ κοινοποίησε δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Νταμίρ Κρίζναρ, ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Ομόνοια για τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τις καιρικές συνθήκες είπε:

«Η ζέστη στην Κύπρο... Συμφωνώ ότι γράφονται πάρα πολλά γι ‘αυτό, κάθε επαγγελματίας αθλητής είναι ικανός να παίξει 90 λεπτά, συμπεριλαμβανομένων των παικτών μας. Εντάξει, μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο για εμάς, αλλά η ζέστη δεν θα είναι καθοριστικός παράγοντας σε αυτή τη μονομαχία».

Και συνέχισε: «Ευχαριστώ

τον Σύνδεσμο Παικτών που φροντίζει για την υγεία των αθλητών, καθώς και τους υπεύθυνους της UEFA που είδαν το πρόβλημα με την ώρα έναρξης και ορθά τη μετέφεραν κατά μία ώρα. Υπήρχαν πάρα πολλές προειδοποιήσεις σχετικά με το ρυθμό και τον αριθμό των αγώνων. Ακόμη και η αρχική ώρα έναρξης του αγώνα θα μπορούσε να είναι πολύ επικίνδυνη με τόσο δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες».

Για τις απουσίες είπε: «Δεν έχουμε τον αρχηγό Άριαν Αντέμι. Ο Σάντεγκ Μοχάραμι είναι έτοιμος να ξεκινήσει αγώνες, αλλά δεν είναι εγγεγραμμένος σε αυτήν τη φάση των προκριματικών, ενώ ο Ντάνειλ Τσέφουλι εξακολουθεί να νοσεί με κορωνοϊό και έμεινε στο Ζάγκρεμπ».

Keywords
Τυχαία Θέματα