Πρόκριση με... εξάρα για Ρίβερ και στους «4» του Λιμπερταδόρες

Η Ρίβερ Πλέιτ διέλυσε με 6-2 εκτός έδρας την Νασιονάλ Ντε Φούτμπολ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες όπου θα αντιμετωπίσει την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα.

Η Ρίβερ Πλέιτ είχε ως «μαξιλαράκι» το 2-0 του πρώτου αγώνα και όλα έδειχναν να είναι πιο εύκολα για την πρόκριση της, όταν στο 18ο αποβλήθηκε με κόκκινη ο τερματοφύλακας της Νασιονάλ, Ροκέτ. Στο 28ο η Ρίβερ άνοιξε το σκορ με τον Καρασκάλ, ενώ ο Ντε Λα Κρουζ διαμόρφωσε το 0-2 στο 45ο λεπτό. Στο επόμενο λεπτό η Νασιονάλ μείωσε με τον Κούγκο σε 1-2, αλλά δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά την συνέχεια του αγώνα.

Η Ρίβερ Πλέιτ έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα κυριάρχησε και στο δεύτερο μέρος, το 1-3 έκανε ο Ζουκουλίνι στο 50ο λεπτό, ο Ροντρίγκεθ μείωσε σε 2-3 και μετά άρχισε το… σόου του Ραφαέλ Μπορέ.Ο άσος της Ρίβερ έκανε χατ-τρικ μέχρι σε 13 λεπτά, έκανε το 2-4 στο 67ο, το 2-5 στο 73ο και το 2-6 στο 80ο λεπτό, με την ομάδα της Αργεντινής να προκρίνεται με συνολικό σκορ 8-2.

Keywords