Πρεμιέρα Euro εν μέσω απεργιών και φόβων για τρομοκρατικό

Εν μέσω απεργιών και φόβων για τρομοκρατικό χτύπημα αρχίζει σήμερα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στη Γαλλία, η οποία μετρά τις πληγές της και από τις καταστροφικές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Οι απεργίες συνεχίζονται και οι διαδηλωτές απειλούν ότι θα παραλύσουν όλη τη χώρα. Δραματική έκκληση να τερματιστούν οι απεργίες

απευθύνουν υπουργοί της κυβέρνησης Ολάντ.

Εξαιτίας των απεργιών χειρόφρενο έχουν τραβήξει και οι γαλλικές αμαξοστοιχίες, δυσχεραίνοντας τις μετακινήσεις.Το μείζον ζήτημα, όμως, για τη γαλλική κυβέρνηση είναι τα θέματα ασφάλειας.

Είναι πολύ νωπές οι μνήμες από την τρομοκρατική επίθεση του Νοεμβρίου και την εκατόμβη των θυμάτων στο κέντρο του Παρισιού.Το τελευταίο χρονικό διάστημα δημοσιοποιήθηκαν πολλές αναφορές ότι το Euro μπορεί να αποτελέσει εν δυνάμει στόχο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Το βρετανικό ΥΠΕΞ εντωμεταξύ απηύθυνε προειδοποίηση προς τους φιλάθλους,οι οποίοι προτίθενται να ταξιδέψουν στην Γαλλία και εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία καθώς οι χώροι των ποδοσφαιρικών συναντήσεων αποτελούν εν δυνάμει στόχους τρομοκρατικών επιθέσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα