Ποσό 900 χιλιάδων ευρώ δώρισαν εταιρείες ICT για τα θύματα της πυρκαγιάς

Το ποσό των 900 χιλιάδων ευρώ δώρισαν εταιρείες τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνίας (ICT) με έδρα την Κύπρο ως στήριξη για τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών του περασμένου Σαββατοκύριακου,  σύμφωνα με ανακοίνωση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Tech Island.


Το ποσό αυτό προσφέρεται για τις πληγείσες οικογένειες, αλλά και για την αναδάσωση και την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος αναφέρεται

και προστίθεται ακόμα ότι για τον σκοπό αυτό, εκπρόσωπος του Tech Island θα έρθει άμεσα σε επαφή με τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες και άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, για να προχωρήσει η διαδικασία και να καθοριστεί ο τρόπος κατανομής του ποσού.

Οι υποστηρίκτριες εταιρείες της πρωτοβουλίας αυτής είναι Easybrain, Ecommbx, Ecommpay, FunCorp
Exness, Nexters, Palta, Servers.com, TheSoul Publishing, WiseBits, BrainRocket, AITarget, Victor Shaburov (Επιχειρηματίας).

Εκ μέρους όλων των εταιρειών υποστηρικτριών της πρωτοβουλίας αυτής, ο συνιδρυτής της Palta και Servers.com, Alexey Gubarev είπε σε δηλώσεις του ότι  «ξέρω πραγματικά πόσο φρικτή μπορεί να είναι μια πυρκαγιά. Η Κύπρος εξακολουθεί να απαριθμεί απώλειες, μετά από αυτή τη καταστροφική τραγωδία. Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους και όλους όσοι πλήγηκαν από την κατάσταση αυτή».

Πηγή: ΚΥΠΕ 
 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποσό 900, ICT,poso 900, ICT