Πώς ντελιβεράς γλίτωσε μια γυναίκα από την ομηρία

Μια συνηθισμένη παράδοση πίτσας εξελίχθηκε σε περιπέτεια για έναν διανομέα στο Waldo του Wisconsin, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου.

Στο σπίτι που ήταν να κάνει την παράδοση ο Joey Grundl, υπήρχε μια γυναίκα σε ομηρία που ζήτησε την βοήθεια του. Την είδε όταν ο άνδρας που είχε κάνει την παραγγελία, ονόματι Dean Hoffmann, άνοιξε την πόρτα για να παραλάβει την πίτσα που είχε παραγγείλει. Ήταν κακοποιημένη και του

έκανε νόημα με τα χείλη της να την βοηθήσει.

«Ήταν τρομακτικό», δήλωσε ο διανομέας στον τηλεοπτικό σταθμό WTKR. «Του έδωσα την πίτσα και παρατήρησα πως πίσω του βρισκόταν η φίλη του. Είχε μαυρισμένο μάτι και με τα χείλη της σχημάτισε τις λέξεις "κάλεσε την αστυνομία"», πρόσθεσε.

Χωρίς να χρονοτριβεί κάλεσε την άμεση δράση και ανέφερε ότι στο σπίτι που μόλις επισκέφθηκε υπάρχει μια γυναίκα που κατά την γνώμη του βρίσκεται υπό ομηρία από τον σύντροφό της.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι ο Hoffmann προσπάθησε να εμποδίσει την γυναίκα, που έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης, να ανοίξει την πόρτα. Τελικά κατάφεραν να μπουν μέσα και να τον συλλάβουν.

Το ζευγάρι είχαν χωρίσει το καλοκαίρι και, σύμφωνα με όσα ανέφερε η γυναίκα στην κατάθεσή της, ο Hoffmann εισέβαλε στο σπίτι της και άρχισε να την χτυπά. Προσπάθησε να διαφύγει χτυπώντας τον στην βουβωνική χώρα, αλλά την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια της έδεσε τα χέρια και τα πόδια με καλώδιο και προσπάθησε να την πείσει να τον δεχθεί πάλι πίσω. Μισή ώρα αργότερα την έλυσε, αλλά δεν την άφηνε να φύγει από το σπίτι.

«Πραγματικά πίστευα πως θα με σκότωνε εκείνο το βράδυ», είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον WTKR.

Ο Hoffman συνελήφθη και αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών για απαγωγή, κράτηση, απόπειρα στραγγαλισμού και πρόκληση ασφυξίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα