Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Ατλέτικο

Χωρίς να είναι καλύτερη από την Βιγιαρεάλ, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει τα προβλήματα της και με το 0-2 έστειλε μήνυμα ότι δεν καταθέτει τα όπλα στην μάχη του τίτλου.

Δεν είναι συνηθισμένη να την κυνηγάνε όλοι, δεν είναι συνηθισμένη να είναι το φαβορί, δεν είναι συνηθισμένη να ανταποκρίνεται σε τέτοιου είδους πίεση. Τον τελευταίο μήνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν βλέπεται, αλλά αίφνης βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να βγάλει ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της Βιγιαρεάλ, που ίσως αποδειχθεί χρυσό στην μάχη του τίτλου.

Ο Σιμεόνε επέμεινε στο

σχήμα με τρεις στόπερ που έχει αποδειχθεί δυσλειτουργικό και είχε την τύχη να δει τους «ροχιμπλάνκος» μπροστά στο σκορ από αυτογκόλ του Πεντράθα (25’) μετά από κεφαλιά του Σάβιτς και απόκρουση του Σέρχιο Ασένχο.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχασε την σπάνια ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Ζεράρδ Μορένο (35’) και διαμαρτύρεται για μία φάση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Λεμάρ πήρε μόνο κίτρινη για αγκωνιά εκτός φάσης.

Η εδαφική πρωτοβουλία της Βιγιαρεάλ δεν οδηγούσε πουθενά και ένα εκπληκτικό βολέ του Ζοάο Φέλιξ έκανε το 0-2 (69’) σε ένα διάστημα που οι γηπεδούχοι είχαν αυξήσει τον βαθμό πίεσης.

Η Βιγιαρεάλ συνέχισε να σπαταλά ευκαιρίες με τον Μπάκα (78’), ο Μπαένα σημάδεψε το δοκάρι (82’), ο Όμπλακ είχε νέα απάντηση σε νέα βολίδα του Μπαένα (85’) και το 0-2 έμεινε ως το τέλος, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να ανοίγει και πάλι την διαφορά από την Ρεάλ Μαδρίτης στους 6 βαθμούς (με ίδια παιχνίδια), μία εβδομάδα πριν το δικό τους ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα