Πίρλο: «Σας ευχαριστώ όλους, για πάντα στην καρδιά μου»

Ο Αντρέα Πίρλο, μετά από 21 χρόνια γεμάτα επιτυχίες, τίτλους και μαγικές στιγμές, έδωσε τέλος στη λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα του και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του είχε μόνο ευχαριστίες να δώσει.

Ο βετεράνος, πλέον, Ιταλός μέσος, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του αμερικανικού συλλόγου New York City FC και κλείνοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα, ευχαρίστησε τον κόσμο, τις ομάδες και την οικογένειά του για την εκτίμηση και την αγάπη

που τού προσέφεραν.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αντρέα Πίρλο:

«Τελευταίο παιχνίδι στο MLS. Καθώς η θητεία μου στους New York FC ολοκληρώνεται, θα ήθελα να πω μερικές κουβέντες.

Θέλω να ευχαριστήσω καθένα για την ευγένεια και την υποστήριξη που μου έδειξαν σε αυτή την απίστευτη πόλη. Ευχαριστώ τους φοβερούς φιλάθλους, το τεχνικό επιτελείο κάθε έναν που εργαζόταν πίσω από τα 'φώτα΄, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου.

Δεν τελειώνει η παρουσία στη ΝΥ, αλλά έρχεται στο τέλος της η ποδοσφαιρική μου καριέρα. Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τα παιδιά μου για τη στήριξη και την αγάπη που πάντα μού έδιναν, κάθε ομάδα στην οποία είχα την τιμή να αγωνιστώ, κάθε συμπαίκτη με τον οποίο είχα τη χαρά να παίξω, όλους τους ανθρώπους που έκαναν την καριέρα μου τόσο μοναδική.

Τέλος, ευχαριστώ όλο τον κόσμο που συνεχώς με υποστήριζε. Θα είστε για πάντα στη σκέψη μου και την καρδιά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα