Πήρε το χάλκινο μετάλλιο η Φλωρεντία Λοϊζίδου(video-φωτος)

class="inline_iframe">

Χάλκινο μετάλλιο για την Φλωρεντία Λοϊζίδου (14) και ισοφάριση του Παγκύπριου ρεκόρ που κατέχει η Ρούλα Παντελή με την εκπληκτική επίδοση 1 μπάλα στα 12 m σχοινί στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Θαλασσίου Σκι, οι οποίοι έγιναν μεταξύ 2- 6 Αυγούστου 2017 στη Σεσένα της Ισπανίας. (Δείτε φωτογραφίες)

Την επίδοση αυτή η Φλωρεντία την πέτυχε στους τελικούς του Σλάλομ στην κατηγορία κάτω των 14 ετών, ίδια επίδοση με την Ιταλίδα αθλήτρια που κατέλαβε τη 2η θέση, αλλά λόγω καλύτερης προηγούμενης επίδοσης της Ιταλίδας σκιέρ που είχε στους προκριματικούς από την

Φλωρεντία, γι' αυτό κατέλαβε την 3η θέση με μόλις 0,5 μπάλα διάφορα από το χρυσό μετάλλιο!! Η Φλωρεντία , πέτυχε επίσης νέο Παγκύπριο ρεκόρ στις Φιγούρες Κ14, Κ17 &Γυναικών και κατέλαβε την 8η θέση με 3070 βαθμούς. Εξαιρετικές επίσης οι επιδόσεις των δύο άλλων Κύπριων κοριτσιών (Κ14 σλάλομ) της Στέλλας Αναστάση (13) 4η θέση στο τελικό, με επίδοση 3 μπάλες στα 13 m σχοινί (4,5/13/55 στους προκριματικούς) και της Ρούλας Παντελή (14) η οποία ατύχησε και κατέλαβε την 10η θέση με επίδοση 1,5 μπάλα στα 14,25 m, επίδοση πολύ πιο κάτω από τις πραγματικές τις δυνατότητες εφόσον στους Προημιτελικούς πέτυχε 3 μπάλες στα 13 m σχοινί. (Η Ρούλα είναι η συγκάτοχος του Παγκυπρίου ρεκόρ με 1/12/55 μαζί με Φλωρεντία). Η Άρτεμις Κωνσταντίνου (13) κατέλαβε τη 16η θέση με επίδοση 4 μπάλες στα 16 m σχοινί, επίδοση πιο κάτω από τις πραγματικές της δυνατότητες, με δυνατότητα όμως συμμετοχής και του χρόνου στην ίδια κατηγορία Κ14. Επάξια ακόμη εκπροσώπησαν την Κύπρο η Ια Αρμένη (17) 16η σλάλομ νεανίδων Κ17 &24η στις φιγούρες με 1350 βαθμούς , ο Αντρέας Γαλίδης (17) 14ος με 4/12/58 σλάλομ Κ17, ο νεοεισερχόμενος και πολύ υποσχόμενος στην κατηγορία Κ17 Γιώργος Κωνσταντίνου (15) 16ος με 3/12/58 και ο νεαρός Κωνσταντίνος Γιωργαλλίδης (14) 31ος στην Κ14 με 5/18,25/55. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία θαλασσίου Σκι, δέχθηκε συγχαρητήρια από αξιωματούχους του αθλητισμού για τις επιτυχίες της που άφησαν άναυδους τους Ευρωπαίους, με επιστέγασμα προσωπικού ηλεκτρονικού μηνύματος συγχαρητηρίων της κα Gill Hill Miller, Γενικής Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θαλασσίου σκι προς τον Τεχνικό μας Σύμβουλο κ. Λάκη Αναστασίου, για τις επιδόσεις των αθλητών μας και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τον ομοσπονδιακό μας προπονητή Μαξ Ντίκι. Εδώ, προσθέτουμε ότι εξίσου σημαντική είναι η άοκνη και συνεχής στήριξη των γονιών των αθλητών μας. Όλα αυτά επιτεύχθηκαν κάτω από τη Προεδρία της ΚΟΘΑΣΚΙ του κυρίου Ανδρέα Κόκκινου, ο οποίος παρόλες τις κακουχίες, πίστεψε στις δυνατότητες των αθλητών μας και τους παρείχε όλες τις διευκολύνσεις για να προπονούνται απρόσκοπτα. Ουσιαστική και μη αμελητέα η στήριξη του Οικονομικού Διευθυντή και αθλητή της ΚΟΘΑΣκι κ. Στέλιου Κωνσταντίνου. Παράλληλα υπενθυμίζουμε ότι λόγω της απαγόρευσης των προπονήσεων στο φράγμα Πολεμιδιών από τις αρχές του 2017, οι Κύπριοι σκιέρ αναγκάστηκαν να προπονούνται σε προπονητικά κέντρα στο εξωτερικό με πολύ μεγάλη ταλαιπωρία αλλά και κόστος τόσο για τους γονείς όσο και την ΚΟΘΑΣΚΙ.

Keywords
Τυχαία Θέματα