Πήραν τα βραβεία Καρλίτος και Αρούς

Το βραβείο Stoiximan Top Goal παρέλαβε ο Carlitos. Το γκολ του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, ψηφίστηκε ως το κορυφαίο της 22ης Αγωνιστικής με 49%, στην επίσημη καθιερωμένη ψηφοφορία του ΠΑ.Σ.Π. στο Facebook:


«Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ όσους ψήφισαν το γκολ

μου. Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ κι επίσης ένα γκολ που μας έδωσε τους 3 βαθμούς σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Θυμάμαι ήταν δύσκολο το παιχνίδι στην έδρα της Πάφου και είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να φύγει νικήτρια. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε δουλεύοντας σκληρά, για να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για την Ανόρθωση και τους φιλάθλους μας».

Ο Ariel Harush παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Χρυσά Γάντια για την 5η περίοδο βράβευσης (20η Αγ. – 26η Αγ.), όπου κράτησε απαραβίαστη την εστία του στα 4 από τα 6 παιχνίδια. Ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης πήρε για δεύτερη φορά φέτος το συγκεκριμένο βραβείο, αφού ήταν ο νικητής και της πρώτης περιόδου βράβευσης:
«Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον ΠΑ.Σ.Π. και τη χορηγό εταιρεία. Είναι πολύ σκληρή η δουλειά που κάνω εγώ και οι συμπαίκτες μου όλη τη σαιζόν. Για να μην δεχθώ γκολ, δεν είμαι μόνο εγώ ο υπεύθυνος, αλλά και οι συμπαίκτες μου που αμύνονται. Πραγματικά έχω πολύ καλούς αμυντικούς για συμπαίκτες μου και ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο και καλύτερα. Εύχομαι να έχω τα περισσότερα παιχνίδια απαραβίαστης εστίας στο τέλος του Πρωταθλήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα