Πήγε να κάνει test drive μοτοσικλέτα και έγινε καπνός!

Υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Την κλοπή, κατήγγειλε στην Αστυνομία, χθες βράδυ, ο 44χρονος ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο παραπονούμενος, είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο αγγελία πώλησης της μοτοσικλέτας του. Στην αγγελία, ανταποκρίθηκε άγνωστο πρόσωπο, το οποίο επικοινώνησε μαζί του και καθόρισαν ραντεβού για επιθεώρηση της μοτοσικλέτας, την περασμένη Τετάρτη, 19 Απριλίου, σε συγκεκριμένο σημείο στη Λάρνακα.

Μετά

την πρώτη τους συνάντηση, ο άγνωστος ζήτησε από τον 44χρονο όπως συναντηθούν ξανά στο ίδιο σημείο, το βράδυ της 20ής Απριλίου, για να γίνει η αγοραπωλησία της μοτοσικλέτας.

Κατά τη χθεσινοβραδινή τους συνάντηση, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο άγνωστος ζήτησε από τον παραπονούμενο να κάνει μια δοκιμαστική βόλτα με τη μοτοσικλέτα, προτού του δώσει τα χρήματα. Ο 44χρονος έκανε αποδεχτό το αίτημα. Ωστόσο, αφού ο άγνωστος έφυγε με τη μοτοσικλέτα, δεν επέστρεψε πίσω.

Η μοτοσικλέτα είναι μάρκας ΥΑΜΑΗΑ, χρώματος άσπρου, 998 κυβικών και φέρει αριθμούς εγγραφής ΚUG119.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Με αφορμή και αυτή την υπόθεση, η Αστυνομία Κύπρου καλεί όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές τους και να μην εμπιστεύονται εύκολα αγνώστους.

Εικόνα αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα