Πετρίδης: ''Να οδηγήσουμε την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες''

O πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ενας νέος μαραθώνιος αγωνιστικής δράσης, σε Κύπρο και Ευρώπη, αρχίζει αύριο στο ΓΣΠ. Για τον ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχουν εύκολοι

και δύσκολοι αγώνες, ούτε υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Με βαριά την ευθύνη να οδηγήσουμε την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες, αγωνιζόμαστε σκληρά το τελευταίο διάστημα για να κτίσουμε ένα ισχυρό σύνολο που να ανταποκρίνεται στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Εντός και εκτός γηπέδου, δίνεται η μάχη για να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας και της πορείας μας τα τελευταία χρόνια.

Χωρίς πολλά λόγια, εργαζόμαστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, έτσι ώστε πολύ σύντομα η ομάδα να είναι απόλυτα συμπληρωμένη και σε πλήρη ετοιμότητα. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και κυρίως οι ποδοσφαιριστές, γνωρίζουμε ότι αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα στο γήπεδο και εκεί θέλουμε και φέτος να είμαστε νικητές.

Φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας μας, ως πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ, θέλω να απευθυνθώ στον κάθε Αποελίστα ξεχωριστά και να τον καλέσω και φέτος να δώσει το παρών του στο γαλαζοκίτρινο ταξίδι. Είστε η διαχρονική και ανεκτίμητη αξία της ομάδας μας, δεν μας εγκαταλείψατε ποτέ, αγωνιζόμαστε για να μην σας απογοητεύσουμε ποτέ. Μαζί πετύχαμε πολλά, πιστεύω ακράδαντα πως μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα