Περιπλέκεται η υπόθεση με τη μεταφορική των €80.000 στην Πάφο

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος 42χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για υπόθεση που αφορά απόσπαση χρημάτων και εμπορευμάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Την υπόθεση θα αξιολογήσει η Νομική Υπηρεσία, από την οποία η Αστυνομία ζητά οδηγίες για τον περαιτέρω χειρισμό της. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος είχε τεθεί υπό μονοήμερη κράτηση έπειτα από καταγγελία 31χρονης, η οποία ανέφερε ότι κατά τον μήνα Ιούλιο του 2018, ήρθε σε επικοινωνία με αυτόν για να της μεταφέρει τα προσωπικά της και άλλα αντικείμενα στην πατρίδα της.

Σύμφωνα με την 31χρονη, αυτή έδωσε προκαταβολή 650 ευρώ

στον 42χρονο για τις υπηρεσίες του, και αυτός με τη σειρά του πήρε όλα τα αντικείμενα της παραπονούμενης (αξίας 80 χιλιάδων ευρώ περίπου) για να τα αποστείλει στη χώρα της.

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, αυτός καθυστέρησε να τα αποστείλει, χωρίς να δώσει κάποια εξήγηση στην παραπονούμενη.

Ύστερα από εξετάσεις του ΤΑΕ, σε συνεργασία με την Interpol, διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος απέστειλε τα αντικείμενα της 31χρονης σε κατάστημα με το οποίο συνεργάζεται στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να σταλούν στην Ουκρανία.

Ωστόσο, όπως διαφάνηκε, τα πράγματα παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη λόγω καθυστέρησης, αφού πρέπει να συμπληρωθεί μεγάλος αριθμός εμπορευμάτων για συνολική αποστολή.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα