Περδίκης: Πρώην στελέχη του ΔΗΚΟ υπό τον ΔΗΣΥ ψήφισαν Μαλά

Τον ισχυρισμό ότι πρώην στελέχη του ΔΗΚΟ, υποβοηθούμενα από το οργανωτικό του ΔΗΣΥ, παρευρέθηκαν σε προεκλογικές εκδηλώσεις σε συγκεκριμένα χωριά, καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν τον Σταύρο Μαλά, πρόβαλε ο πρόεδρος των Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

Ο κ. Περδίκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο του ΣΙΓΜΑ, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Επέλεξαν εσκεμμένα και οργανωμένα, βοηθούμενοι και από το οργανωτικό του ΔΗΣΥ, να επιλέξουν εκείνη την υποψηφιότητα που θα έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά στον Νικόλα. Ήταν μια μοχθηρή ψήφος».

Ερωτηθείς αν έχει στοιχεία στα όσα καταλογίζει στο οργανωτικό του ΔΗΣΥ, ο κ. Περδίκης υπογράμμισε: «Έχουμε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις όπου πρώην στελέχη του ΔΗΚΟ, μαζί με αξιωματούχους του ΔΗΣΥ, σε συγκεκριμένα χωριά είχαν παρευρεθεί σε συγκεντρώσεις και δόθηκε η ευκαιρία στα στελέχη του ΔΗΚΟ να μιλήσουν σε αυτές τις συγκεντρώσεις και στη συνέχεια να δώσουν τη συγκεκριμένη κατεύθυνση».

Για να προσθέσει: «Και είναι πραγματικά οξύμωρο σχήμα, σε μια συγκέντρωση του ΔΗΣΥ να λέγεται και να προβάλλεται ότι ψηφίστε τον αντίπαλο του Νίκου Αναστασιάδη, τον κ. Μαλά».

Το σχετικό σημείο των καταγγελιών του κ. Περδίκη αρχίζει στο 16ο λεπτό του βίντεο που βρίσκεται στο πάνω μέρος της είδησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα