«Πέρασα κι εγώ το ίδιο με τον Έρικσεν, θέλει κουράγιο»

Ο Στάλε Σολμπάκεν γνωρίζει πολύ καλά τι περνά ο Κρίστιαν Έρικσεν. Το 2001, σε ηλικία 33 ετών, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Νορβηγίας είχε υποστεί έμφραγμα σε προπόνηση της Κοπεγχάγης και σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος, μιλώντας στην νορβηγική τηλεόραση, περιέγραψε τι περιμένει τον Δανό μέσο που χθες κατέρρευσε στο γήπεδο στον αγώνα με την Φινλανδία για το Euro.

«Ο Έρικσεν θα πρέπει να αναρρώσει τώρα. Είναι ασφαλής και έχει δίπλα του τους καλύτερους γιατρούς στην Δανία. Αρχικά θα περάσει μια φάση

ανακούφισης, στην οποία θα εκτιμήσει την ζωή και την οικογένειά του. Θα περάσει και κάποιες δύσκολες φάσεις με σκαμπανεβάσματα. Ξέρω, όμως, πως έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα.

Πέρα από την επιστημονική βοήθεια, θα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλά άλλα θέματα και να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις. Είναι ένας άνδρας στην καλύτερη ηλικία, ένας πατέρας μικρών παιδιών και πρωταθλητής στην Ιταλία. Χρειάζεται δύναμη για να αντιμετωπίσει αυτό που του συνέβη, αλλά αν κάποιος μπορεί να τα καταφέρει, αυτός είναι ο Κρίστιαν», τόνισε.

sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα