Πενταετής ποινή φυλάκισης σε 43χρονο για τρία κιλά ναρκωτικών

Επιβολή ποινής πέντε χρόνων επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο σε 43χρονο για κατοχή τριών περίπου κιλών ναρκωτικών.

Ο 43χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο για την υπόθεση παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Το Δικαστήριο, αφού άκουσε τα γεγονότα από την κατηγορούσα αρχή και την αγόρευση για μετριασμό ποινής από τον δικηγόρο υπεράσπισης του 43χρονου, επέβαλε πενταετή ποινή φυλάκισης στον κατηγορούμενο ο οποίος σε προηγούμενη δικάσιμο

απάντησε μη παραδοχή στα αδικήματα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος στις 6.8.2018 στην Πάφο είχε στην κατοχή του ελεγχόμενο φάρμακο τάξεως Β, δηλαδή κάνναβη συνολικού βάρους 2 κιλών και 957,4 γραμμαρίων χωρίς άδεια του Υπουργού Υγείας.

Επίσης, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος ότι μεταξύ 1.8.2018 και 6.8.2018 στην Πάφο συνωμότησε μαζί με άλλο πρόσωπο για την διάπραξη κακουργήματος.

Ακόμη, ο 43χρονος κρίθηκε ένοχος για παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα .

Για την υπόθεση κατέθεσαν 18 μάρτυρες κατηγορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα