ΠΑΣΠ: Επιστολή σε ΚΟΠ για τους ποδοσφαιριστές της Αλκής!

Ανακοίνωση από τον ΠΑΣΠ μετά την αναστολή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αλκής

ΦΩΤΟ ντοκουμέντο από τον ΠΑΣΠ: «Δεν έχω λεφτά για φαγητό»!

Αναλυτικά: 

Δυστυχώς, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Αλκής έχουν μείνει πλέον άνεργοι και χωρίς σύλλογο. Επιπλέον, είναι απλήρωτοι, άλλοι από τον Σεπτέμβριο και άλλοι από τον Οκτώβριο. Ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές απεγνωσμένα ζητούν βοήθεια από τον ΠΑ.Σ.Π., αφού

δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα  για τα απαραίτητα, ούτε καν για φαγητό! Αυτό είναι απαράδεκτο και ντροπή για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑ.Σ.Π. με επιστολή του καλεί την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να αποφασίσει αμέσως για τους ποδοσφαιριστές που είναι εγγεγραμμένοι στην Αλκή Ορόκλινης, να έχουν κατ’ εξαίρεση το δικαίωμα να υπογράψουν με άλλες ομάδες, χωρίς να υπολογίζονται στον επιτρεπόμενο αριθμό των μεταγραφών των ομάδων για την περίοδο του Ιανουαρίου.  Όπως επίσης να παραταθεί η μεταγραφική περίοδος, μόνο για αυτούς τους παίκτες, μέχρι τα μέσα ή τα τέλη Φεβρουαρίου.

Η συγκεκριμένη επιστολή έχει επίσης κοινοποιηθεί σε UEFA και FIFPRO, ενώ η πιο πάνω πρόταση βασίζεται σε παρόμοια έκτακτα μέτρα, όπως εκείνα που εφάρμοσε η FIFA για τους παίκτες σε ουκρανικούς και ρωσικούς συλλόγους, προκειμένου να μετριαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι οικονομικές και αθλητικές ζημιές που έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν οι ποδοσφαιριστές για τους επόμενους μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣΠ, Επιστολή, ΚΟΠ, Αλκής,pasp, epistoli, kop, alkis