ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αντίο με ψηλά το κεφάλι

Ο Παρνασσός Στροβόλου γνώρισε την ήττα με 29-24 στον δεύτερο αγώνα του 3ου γύρου του EUROPEAN CUP HANDBALL από την CS MINAUR BAIA MARE Ρουμανίας και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης. Οι αντίπαλοι ήταν το φαβορί από την αρχή αφού η ποιότητα ενός ρόστερ αξίας 10 φορές του μπάτζετ που έχει ο Παρνασσός

φάνηκε ότι έκανε την διαφορά.

Ο Παρνασσός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και το προηγήθηκε με 2-3 στο 4ο λεπτό, με το σκορ να πηγαίνει πόντο-πόντο και στο 12ο λεπτό οι δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 6-6. Οι Ρουμάνοι προσπάθησαν να πάρουν προβάδισμα με το συγκρότημα του Σάββα  Ζωγράφου όχι μόνο να αντιστέκεται αλλά να είναι συνεχώς κοντά στο σκορ, είτε πίσω ένα τέρμα είτε στην ισοπαλία. Στο 20ο λεπτό το ματς ήταν ισόπαλο 11-11 ενώ το ημίχρονο έληξε 16-14 υπέρ των Ρουμάνων. 

Στο δεύτερο μέρος ο Παρνασσός ήταν αναγκασμένος να μπει δυνατά αφού έψαχνε ανατροπή με αποτέλεσμα στο 10ο λεπτό της επανάληψης το σκορ να είναι στο 19-19. Το ματς ήταν ντέρμπι στην συνέχεια με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα τριών τερμάτων (24-21) στο 23ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου και τον Παρνασσό να προσπαθεί μειώσει την διαφορά, με το τελικό σκορ 29-24 να δίνει την πρόκριση στους Ρουμάνους.

Η ομάδα του Στροβόλου στρέφει τώρα την προσοχή της στο πρωτάθλημα και στο μεγάλο ντέρμπι που έρχεται με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο το επόμενο Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα